Kača,čestitke!!!

Čestitke ob rojstvu vnuka Timija.

Vesna Leben

Čestitam, super, morajo se še fantki rojevat, da bojo naše male frajle mele kaj za zbirat, a ne, jade?;) Veri
Kača, čestitke in srečo malemu... Veri, se bojim da bo tvoja mala imela kar veliko izbire...kar poznam so sami fantki, bo treba pazit samo Laro od Jade:))))
Hehe, za mojo malo se sploh ne sekiram, kolikor je zdaj nagajivka zapeljivka, se mi zdi, da se ni za bat:) Pa tudi če bi bilo malo fantkov, bo še vedno imela veliko izbire;) (Saj sem že enkrat napisala, kako je en mali 3-letnik rekel svojemu očiju v trgovini, ko sva se mimo privozičkali: "oči, a si vidu uno punčko, ko ma take lepe učke!" Se mi še vedno smeji, ko se spomnim... pri teh mesecih...) Veri
ežoj
Sicer nobenega ne poznam.... ampak sem vedno navdušena nad novorojenčki. Čestitke tdi z moje strani ...
Kača, iskrene čestitke za vnučka. A copatke si že spletla? Aki
Čestitam tudi jaz!!! lidka
Se pridružujem čestitkam! turururu

Čestitke, Kača ! ! !

Blanchy
Iskrene čestitke tudi z moje strani. Spomladi se tudi jaz pridružujem klubu babic. buča

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti