Najboljši limonini razpokančki
sem gledala po nemški TV eno oddajo, kjer so testirali čokolade, jedilne in za kuhanje in se je nabolje odnesla ravno čokolada iz Lidla. Ne vem sicer zakaj, ampak tako je. Z kuhalno čokoldao so kuhali profesionalni kuharji in amaterji. Niso vedeli, kakšno in od kod imajo čokolado. Med favoriti je bila že zgoraj omenjena, ostale pa so ji sledile po vrsti, med boljšimi je bil čokoladni obliv iz Špara.
Jaz ne bom odkrivala Amerike, saj delam čokoladni obliv po nasvetih iz kulinarike, in se je do sedaj vedno obnesel. Včasih pa naredim kot nekoč davno moja babica. Čokolada za kuhanje, malo masti in malo jajčnega rumenjaka. Tudi zelo v redu obliv,.
KyaraS temle prelivom iz lidlna je pesem delat, se tako lepo obliva, kot se mi ni še nikoli, pa sem že kar nekaj oblivov delala, običajno jedilna čokolada + sladka smetana.
Zdajle sem vprašala moje tri degustatorje, kakšni se jim zdijo piškoti, obliti z lidlovim oblivom, pa pravijo, da so boljši, kot prejšna runda z jedilno čokolado. Zdaj pa ne vem več. Meni se še zmeraj zdi, kot bi lizal plastiko.
LijanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Najboljši limonini razpokančki

Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)