Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Baje (jaz se tega ne spomnim) se tudi nisem igrala s plastelinom, glino....skratka, kjerkoli se je kaj pacalo, se tega nisem udeležila, če se je kaj "rilo" po zemlji, sem šla takisto v drugo smer. Vendelina jr. |
Imam sicer daljše nohte, vendar se mi nikoli ni zgodilo, da bi se mi noht zlomil, res nikoli. Pa tudi nalakiram jih preden kuham
![]()
lp
AnamarijaMalo mimo teme, ma ne čisto. Sem gledala enkrat Oprah in je bila tema o ljudeh, ki so obsedeni s čistočo. In potem je bil tam v studiu en strokovnjak, psiholog al kajvemkdo, ki pomaga ljudem pri zdravljenju te obsesije. Njegove metode zdravljenja so bile take, da je te ljudi vozil po mestu in so se ustavljali pri smetnjakih in jih vohali in gledali kaj je v njih. No in ni ostalo samo pri temu, nazadnje so mogli dat roko v smetnjak in se dotikat smeti in vsega kar je v smetnjakih. Potem pa jih je prisilil, da so si šli si taisto roko skozi lase, po obrazu in v usta! Jaz po tej oddaji cel dan nisem mogla jest, vse se mi je gabilo. Kako so pa ti ljudje preboleli obsesijo s čistočo mi pa še zdaj ni jasno! ![]()
![]()
![]()
![]()
Si me prav nasmejala spagon, jaz bom še vedno trdila, da če je noht normalno dolg ne mora počiti, lak pa se okruši le če imaš roke dolgo časa v vodi , denimo pri kakem čiščenju, ne za gnetiti na hitro testo.
Res, pa mora biti neprijetno, da ti rečejo mi je padel noht v hrano pa ga ne najdem in potem še tisto hrano ješ...![]()
. A ne bi bilo boljše da bi bila tiho
?
Anamarija ![]()
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| .................................................................................. ................................................................................................................... - kuhinja je obupno nastlana in neke lopate in noži so vsepovsod in nastlano je še po policah in en odprt tetrapak na vrhu hladilnika - mislim, pa to je tako, kot pri ežoju .................................................................................................................... Vendelina jr. |
Ej Vendy, tole pa ti ni bilo fer, saj veš, da sem tisti tetrapak z mlekom kupil za tebe ( pa tudi skupaj sva ga spila, seveda brez kozarcev ), dej priznaj, da v mom hladilniku nisi videla nobenega tetrapaka. Evo takoj te postavim na laž:

a je videti kje kakšen tetrapak ( moje urejene mize se pa spomneš )?
Drugač, tisto z rokavicami ti dam čisto prav, čistoča je pola zdravja trdijo eni ( druga polovica je pa umazanija, trdijo drugi ). Ravno danes sem na zgornji mizi našel eno bakterijo, pa sem jo hotel takoj fentat, pol se mi živalca smili ( dalmatinci bi rekli, da ni nič kriva če je beštija ) in sem je ven spustil, tam kje spuščam miške.![]()
proxima,
s tabo bi se čist ujel! Tudi jaz ne maram, da me se neki dotikajo, na masažo ne bi odšel za nobeden denar, tisto, ko včasih vidim da neki masirajo z milom-kremami-oljem, meni gre na bruhanje. Glede hrane, ko vem, da je kuhana ali pražena me nič ne moti, glede solat, pa rajši ne vidim nič ( potem me tudi ne moti ).
pa še to: sin in njegova punca so precej hodili po egiptu in jordaniji, maroku.....pa še kje. Pravijo, da se sadja in sadnih sokov nista nikje tako naužila kot tam, kar se drugače evropeici izogibajo. Res pa je, da sta en teden prebila v turčiji v hotelu ( beri na stranišču ), sta mislila, da jih bo konec. Kaže, da sta takrat dobila " imuniteto " na te čudne bakterije, in sta potem nemoteno uživala ( ko so se drugi evropeici zgražali, češ ne bota preživela ).
ežojEžoj, to ti je beseda ![]()
.
Ampak roko na srce, veliko prej bi si upala sesti za tvojo mizo, ker pri Vendy bi se počutila kot mikrob pod drobnogledom ![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami

Moje štručke