Hačapuri - gruzijski kruh
Hvla majamarko. Iz česa so te rožice?
Mogoče ste o tem ži pisali... zanima me, kako poiščete določen recept, če npr. veste samo števiko recepta (številko iz naše baze). Je možno?
Simona84,morda nam bo Rimljanka pomagala Jaz imam tudi vprašanje, rada bi poslala recept za sladico.
Včeraj sem porabila cel popoldan
in pregledala 3 strani receptov za biskvit, zdaj bi morala pogledati vse recepte za torte, rezine, kocke itd, da ugotovim ali recept že obstaja ali ne.
Se da morda pogledati tako, da bi morda šlo hitreje?
Spomnim se, da je enkrat Katka Lopatka nekaj omeninla o tem, morda pa mi lahko ti pomagaš?
Hvala za odgovor!
Anamarija
| Simona84 je napisal/a: |
Mogoče ste o tem ži pisali... zanima me, kako poiščete določen recept, če npr. veste samo števiko recepta (številko iz naše baze). Je možno? [metuljcek] Lep dan in veliko se smejte [metuljcek] |
| anamarija1 je napisal/a: |
Simona84,morda nam bo Rimljanka pomagala Jaz imam tudi vprašanje, rada bi poslala recept za sladico. Včeraj sem porabila cel popoldan Se da morda pogledati tako, da bi morda šlo hitreje? Spomnim se, da je enkrat Katka Lopatka nekaj omeninla o tem, morda pa mi lahko ti pomagaš? Hvala za odgovor! Anamarija [srecen] |
Kako, da se nisem spomnila nate Majamarko, jaz sem to že včeraj poskusila, verjetno sem preveč zahtevna, ker bi s sestavinami, ki jih vnesem želela, da se mi odprejo vsi recepti (sladice), ki vsebujejo te sestavine.
Jah, ne bo šlo, bo treba odpreti 777 receptov![]()
, vendar sem skoraj 100% da ga ni.
Hvala in lp
Anamarija
| majamarko je napisal/a: | ||
|
Pa ti si ekstra talentirano bitje Majč... jaz trapa se pa še spomnila nisem, da bi prej rekla tebi
HVALA!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hačapuri - gruzijski kruh

Mediteranska solata z jajčnimi širokimi rezanci