Tumpika ima pa rojstni dan...

Jade hvala prvega otroka bom poimenovala po tebi! Samo nevem tvojega pravega imena, upam da nisi kaka Helga von Spittal. Začetnica
tumpika vse naj naj, pa da še naprej ostaneš tako prijetna in vesela. včasih s svojim prispevkom dobre volje marsikomu polepšaš dan. m.schafe m.schafe
Vse najboljše dixi
Tumpika, od mene pa en viski s kokakolo ... (sem navajam, da 3 pike niso stično ločilo!!!) http://www.youtube.com/watch?v=8gP4Ih58Yzg Eden je imel naslednji dan zagotovo "musklfibr"!? veverica
vse lepo maserka
Tumpika,vse ,vse najboljse pa ostani tako vesela, pozitivna,se naprej!j! marmeladka
Tumpika, vse naj naj naj tudi s celjskega konca! Pa ne pozabi, kako radi imamo tvoje vice v narečju!!! Lepo praznuj, helenag
Poleg tumpike ima danes rojstni dan tudi ko69. Obema vse nartabulše in naj bo njuno življenje sladko kot so njune slaščice. nsns
Iskrene čestitke za praznik1 val
Vse najboljše tudi od mene!!! lidka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti