Pirin kruh s semeni
Kako si pa delala kale?
Riše na tičino maso se pa takole:
Mislim, da Petra ne bo huda, če skopiram zasebno sporočilo, ki mi ga je napisala, da sem skapirala kako se to naredi. Je pa precej enostavno. Evo ga: Oprosti, sem mislila, da je na temi napisan postopek, pa je očitno nekje drugje..:) 1. sprintala spidermana na A3 2. čez list položila polovinilasto vrečko in s flumastrom prekopirala spidermana na vrečko :) 3. vrečko položila na tičino maso in s palčko oz. zobotrebcem šla preko risbe, v tičini pa so se poznale vdolbinice, po katerih sem risala in barvala. :) Ja, en kup dela, ja, ampak sem si jaz tega spidermana narisala dva dni prej, da se je še barva dobro posušila. Sem najprej izrezala tičino, da sem lažje risala in sem potem samo to položila na torto. Ker na torti to delat bi pa bilo po moje nemogoče. Sploh, ker je bil tako velik. :) Upam, da sem napisala razumljivo. *petra* |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pirin kruh s semeni

Začinjene polnjene paprike s feta sirom