Bučno olje

Hvala lepa za pomoč vsem. Res bi radi prodali bučno olje, saj ga imamo nekaj preveč in ni fajn da bi dolgo stalo doma. Je pa sveže 100% bučno olje, pridelano na štajerskem. Če kogar zanima, naj mi piše na zasebno.

LP

Merjinaa

Spoštovana Merjinaa !

Tudi midva z možem obužujeva bučno olje. Dam ga na vsako solato . Tudi ko kuham bučno juho dodam par kapljic odlično.Uporabljam pa samo 100% olje. Moža se ne da okrog prnest  se spozna na olje. Zanima me iz katerega kraja ste in kakšna je cena. L.p

dolenc52

Pozdravljeni,

Dolenc52, odgovarjam vam na zasebno sporočilo.

Lep pozdrav

Merjinaa

Lahko prosim tudi meni sporočite ceno in lokacijo? Hvala.

s0ncek*

Bučno olje, njami! Ampak naj mi nekdo pove, kako ga spraviti iz oblačil! Imam ga namreč na vseh službenih predpasnikih....,poiskusila sem že z Varekino!

kvačkarica

Predpasnike daš na . Sončna svetloba razgradi barvilo.

rimljanka

Hvala Rimljanka, upam, da bo delovalo, zelena barva mi je res všeč, ampak ne na belem!

kvačkarica

Samo na sonce  obesiš predpasnike 100% ne bo več madežev preizkušeno.

dolenc52

Jaz obožujem bučno olje,štajerka pač.Nečak nekje iz prekmurja nosi bučno olje.Do sedaj je bilo ok.no tudi sedaj ima lep vonj okus, a se mi zdi nekam redko.Kako naj drugače povem bolj redko teče. kot je včasih.Kaj mislite vi ,je preveč belega dodano ali kaj.

dari

Dari pravilno sklepaš, pa tudi barvo malo opazuj. Sosed mi ga nabavlja v Avstriji, po barvi je skorajda črno, da ne omenjam gostote!

kvačkarica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti