Ja, pa glejte, da boste naredili modro verzijo z dvema gubicama in volančki :)))
RadaJem

| Veri je napisal/a: |
| ...lubi ni mahnjen na predpasnike, se mu je pa zdelo luškano, ko sem se vedno poflekala po bušiju, ko sem bila visoko noseča;) Veri |
| tinc2 je napisal/a: |
| Ne morem prodreti z idejo, da predpasnik polepša, tako mlado kot staro. Na službenem potovanju v Avstriji sem zopet opazil v nekaterih restzavracijah, da kelnerice zopet strežejo v belim malim predpasničkih z volančki. Uh kako so simpatične. Zakaj tudi pri nas ne bi kelnerice zopet prišle na modo izpred 10 let. Te cunje ,katere si danes zaveženo nekatere kelnerice, ko strežejo so resnično grde. O plavem predpasniku doma pa samo toliko; uh kako mi je všeč, posebej pa še tisto kar je pod predpasnikom. Resnično bi želel, da se mi vsaj ena javi, ki je sprejela idejo z plavim predpasničkom. tinc2 |
Hribovc, kaj se je pa tebi zgodilo???
lidkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Piščančja juha s tortelini

Pohorska omleta