delfinček 35! Prava gospodinja si , če uporabljaš predpasnik. Predpasnik je lahko izzivalni del ženske garderobe, za moške. Moja žena sedaj v poletnih mesecih hodi doma v spodnjicah in ima privezan plavi predpasnik. Fantazija.
tinc2
Predpasnik
Samo ti tinc2 si pa res en posebnež ![]()
Ma meni so se zaradi te teme tako zagravžali prepasniki, da ni šans, da ga navlečem nase.
| jade je napisal/a: |
Ma meni so se zaradi te teme tako zagravžali prepasniki, da ni šans, da ga navlečem nase. [zdravje-z]jade |
Jade, potem pa upam, da maš vsaj spodnjice modre
.
Veri
| mamaF je napisal/a: | ||
|
Kdo je omenjal kake spodnjice? ![]()
Ja Tinc2 ima to srečo - predpasnik čez spodnjice....in sem mislila....če si brez predpasnika, ostane....
....ja ne vem, no, ker jaz nisem nikoli brez predpasnika
...
mamaF - Mojca
Bravo mamaF! Prava gospodinja ima vedno zavezan predpasnik.Jade oprosti, da te s temi predpasniki živciram. Ne glej te teme. Meni je zanimiva. Že zaradi tega , da s tolikimi ženskami razpravljam o predpasniku, ki je za mene najlepši in najsexy del ženske garderobe. Gremo gospodinje. Tema o predpasnikih je še naprej odprta ,ketr je pač zelo zanimiva.
tinc2
Pa še to jade! Poglej katera tema ime še toliko odgovorov in ogledov kot tema o predpasniku.
tinc2
Ja seveda jih ima, če se jih tričetrt norca dela iz te teme. ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.