Kje drugje vprašati za nasvet kot na KulSlo! Vem, da imam "zanimivo" vprašanje, ampak vseeno... Že nekaj časa bi namreč rada kupila en lep predpasnik. Ne kakšen navaden, kakršne imajo v Mercatorju, ampak zares ličen... Pozna kdo kakšno trgovino?? Hvala!
Predpasnik
Ja Jelenckova.
V Merkurju so jih imeli. Tiste rjave, ko sta ona dva mojstra iz ''A je to'' narisana, pa jih nimajo več.![]()
V Mariborskem Evroparku je trgovina, kjer prodajajo malce bolj drage pa vendar dosegljive dodatke za kuhinjski prostor. Imajo sarviete, pogrinjke, skodelice, krožnike, lončke.....zelo dekorativne stvari. Videla sem tudi predpasnike. Razstavljeni so bili tako v stilu mize: rdeči pogrinjki, krožnik, skodelica in vaza v rdeče-modro-vijolični kombinaciji, zraven je bil čez mizo položen v podobnih barvah tudi predpasnik.
Pozabila sem ime trgovine, pa tudi za ceno nisem spraševala, ker sem bolj "pasla oči".
Verjetno imajo podobni centri po Sloveniji podobne trgovine.
Imam vse vrste predpasnikov, od lepih do manj lepih, uporabljam pa samo enega, ki mi res zaščiti obleko pred kuhinjskimi packami. Oblikovan je tako, da pokrije celo površino (opis: 1,60 cm dolg in 60 cm širok kos blaga, z veliko štirioglato odprtino za glavo, zoženjem za roke od pasu do ramen, sprednji in zadnji del zavezan s trakci ali gumbi in z dvema velikima žepom na sprednjem delu). Če je lepo izdelan in okrašen, je lahko tudi prav prijeten na pogled. S takim predpasnikom se lahko lotiš dela tudi, kadar je na hitrico nekaj treba narediti v kuhinji, pa si ne utegneš ali ne moreš sleči boljše obleke.
CilaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.