Predpasnik
član od 20061566 sporočil
Evo, pa sem si naročila enga. Tistega za najboljšo mamo.

buča
predpasnik si naredite same doma moja žena je kupila velik plavi predpasnik na tržnici na ptuju takega ki pokriva tudi prsi iz njega si je naredila dva ki ji segata samo do bopkov eden je 6o krat 4o cm eden pa 4o krat 3o cm oba imata zgoraj dve gubici da se lepše priležeta na telo vezalke pa so tako dolge da si ju zaveže spredaj zelo lepa sta naredite si takšnega in boste zadovoljne in lepe tiste dolge in take ki segajo čez oprsje pa zavržite ketr so grdi
tinc2
član od 200415860 sporočil
tinc2, a ti vse v eni sapi tako hitro opraviš? Jaz sem komaj prebrala tole sporočilo z enim samim vdihom....Mamamia
mamamia
član od 200517892 sporočil
mamamia, si spregledala, kako se je šele razpisla včeraj v sorodni temi, ki pa je ni povlekel iz naftalina?
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1398

rimljanka - zasebno mnenje
vse te predpasnike iz trgovin jaz ne bi dovolil da si zaveže moja žena predpasnik mora biti do pasu tudi z volancki kako lepe male predpasničke so nekoč nosile kelnerice sedaj pa predpasnik do stopal v crni barvi prav grdo za pogledat pa naj mi noibena ne zameri naredite si taksnega kot vam predlagam in si ga zavežite ljubi bo takoj izdahnil kako lepa si v tem predpasniku in kako....
tinc2
član od 20046303 sporočil
Joj, če bo izdahnil potem pa raje ne dam gor predpasnika....

jade
motiš se izdahnil bo joj kako se lepa in ..... in nič ne bo izdihnil kot misliš ti
tinc2
član od 20046303 sporočil
jade kar sešij si tak predpasnik pa boš videla kako bolj žensklo boš izgledala
tinc2
član od 20071742 sporočil
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma!
Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Število sporočil: 97, prikazujem sporočila od 21 do 30
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.