Jernejeva sadna torta s smetano
Ja, jaz se tudi strinjam, da temo zaključimo. Hvala vsem, ki ste posredovali mnenje. In če koga zanima konec te zgodbe: vnetje obnohtne kožice na dveh prstih, viola je romala v kot za nekako deset dni, se mi zdi. Kaj čmo, punca ima res posebne nohte!
LP
cervus
No, povedanega je zadosti in preveč, tudi elaphus, ki je temo odprla, se strinja z zapiranjem.
Nekako pa mi ne gre v glavo, zakaj je zbudil pred časom forum o "kosilanju" popolnoma drugačen odziv. Če ste pozabile (moški tule sploh niso sodelovali, ste opazile?), ga poiščite in primerjajte oba foruma (odzive, seveda).
Obakrat je šlo za neprimeren odnos učitelja so učenke/dijakinje. Vsaj po mnenju avotrice teme. To sta bili obakrat mami "prizadete" učenke/dijakinje. Odzivi pa tako zelo različni. Sem se zamislila, upam, da se bo tudi katera med vami.
In, če kje, mi na tem področju pa res ne morete odrekati kompetenc. Večina ve, kaj mislim s tem, sem prepričana.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jernejeva sadna torta s smetano

Gnetemo, pečemo in jih že jemo