Zdrobovi ocvrtki s pomakami
| jasna1 je napisal/a: |
| Pri nas doma imamo vse tri punce takšne nohte in točno vem, kaj želiš povedati. Vseh nohtov se pač ne da enako striči. jasna |
Ja, vesela sem, da me vsaj ena razume - točno to sem hotela povedati, kar je Jasna1 bolj razumljivo kot jaz - vseh nohtov se ne da enako striči - če bi jih moji hčeri v nulo, bi imela noht nekako na polovici prsta (malce pretiravam, ampak ne preveč).![]()
LP
cervus
Elaphus, moj zadnji stavek je moje mnenje, če obidem predpise. Pa, ja, učiteljica je tečna !
F r i n a| elaphus je napisal/a: |
| In na živce mi gre predvsem to, ker je imela kratke nohte - sedem let in dva meseca so bili dobri, kar naenkrat pa ne!!! LP cervus |
Zelo natančno, kriteriji učiteljice so se SPREMENILI v nekem trenutku, to je PROBLEM !
F r i n ahmmm, vidim, da sem res tečna in neznosna mama. Uboge učiteljice, ki morajo prenašat takšne mame!
LP
cervusHja, nikoli si nisem mislila, da sem pretirano zaščitniška. pravzaprav je tole prvič, v devetih letih šolanja naše mule, da sem popenila. Nisem pa hotela bit nikoli zaščitniška, ker sem sama učiteljica in vem, kako nekateri starši zatežijo. Zato se velikokrat zavestno držim nazaj, ker pač poznam tudi drugo, učiteljsko plat zgodbe. zato sem pa zdajle popenila, ker si niti predstavljati ne morem, da bi jaz, kot učiteljica, prinesla nekemu učencu škarje in mu rekla, naj si spredaj postriže lase, ker mu padajo na oči, tako, da nič ne vidi, ne na tablo in ne v zvezek.
LP
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zdrobovi ocvrtki s pomakami

Čarobna zelena torta