Poke skleda z lososom
No, Issi, si pa v konkretnem primeru zelo mimo udarila.......................
In - tu ne gre za dolge ali kratke nohte, tu ne gre za žvečenje ali nežvečenje, ampak za NAČIN, kako je učiteljica postopala. Zame je to žalitev sočloveka in seveda skrajno slab zgled.
In - moja trditev drži za tvojo učiteljico zgodoviune, Issi in za ono, ki je striženje nohtov zahtevala. Oboje je skrajno nepedagoško, da ostanem samo pri tej izjavi.
In nikar me podučevat, prosim, o nasprotnem.
Enak problem sem imela tudi jaz. Hodila sem v glasbeno šolo k pouku harmonike. 5 let sem igrala brez problema, nato pa je nastal cel hudič Imam namreč tudi zelo globoko postavljene nohte. Tudi od mene je zahtevala, naj si jih postrižem v nulo. Pa nisem hotela, sem ji razložila, da potem ne morem živeti od bolečine v prstih. Pa mi je napisala domov, da sem ugovarjala. Jaz sem potem postrigla nohte v nulo, vzela v roke ribež in blago parkrat potegnila z prsti po njem, toliko, da se je poznalo. Na nasledno uro harmonike sem prišle s 4 prsti, ki so bili povezani in rekla, da ne moram igrati, ker me golijo prsti in krvavijo. Pa mi ni verjela, odvlejla me je k ravnatelju, češ da sem neposlušna. Prijazen ravnatelj me je vprašal, za kaj gre, njej pa ni pustil do besede. Odvila sem prste in mu razložila, ta učiteljica pa je od jeze pihala. Ampqk nikoli več nisem imela problemov z njo.
Če se je to pojavilo iznenada, ima mogoče učiteljica kake prbleme in se izživlja, ker to ni potreno in neumestno. Postavi se za svojo punco in ne dovoli, da jo kdo na tak način maltretira. kor je že ena napisala, nimamo vsi enako raščenih nohtov.
KyaraSmo zopet na istem. Spet so vse krivi učitelji, družba, država...
Kako znate zakomplicirat življenje, da je kar groza.
Se vam ne zdi, da vidimo samo eno plat medalje![]()
![]()
![]()
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Poke skleda z lososom

Tarte tatin z jabolki