Ameriška jabolčna pita (American apple pie )
Elapsus
Tudi mi imamo (smo imeli) takele probleme kot ti. Sama sem igrala klavir (so mi večkrat tudi solze tekle po tipkah), hči pa je lani končala osnovno glasbeno šolo violino. Nekaj moraš vedet. Če sama nisi poskušala zaigrati skladbe na klavirju se usedi in probaj. Če imaš le mm nohta, ne moreš pravilno "udariti" tipko. Govorim za klasični klavir in pianino in ne kake druge klaviature, npr. orgle, harmoniji, in "sintesajzerji" , tam se tipk le dotikaš. Tehnike igranja klavirja so cela znanost, zato se učenec najprej naučiti te tehnike (vaja vaja vaja). Glasbene šole se tega klasičnega načina strogo držijo in če hočeš biti zraven, moraš igrati po teh pravilih, sicer je lahko huda vojna. Priučeno napačno držo prstov je zelo težko odpraviti.
Vaša gospa učiteljica je zapoved postriženih nohtov vzela preresno in bo (če že ni) punci vzela vsako voljo do učenja klavirja. Najbrže pa bi morala takrat punco, ko ima predolge nohte zvrniti in jo odsloviti. To bi bil pa drug, ali še hujši problem. Zato mogoče res prosite za menjavo učitelja.
mamkaVendelina jr., še nikoli se nisem tako zelo strinjala s tabo kot pri tem tvojem zadnjem zapisu.
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| a si kdorkoli predstavlja, da bi mirno požrl, če bi njemu kdo rekel: tule ti je manikrica, postriži si nohte...? Ergo? Zakaj bi moral pa to otrok požreti? In zakaj bi morali starši to požirati in se bati, kako bo to vplivalo na uspeh otroka? Vendelina jr. |
Ja, copate lahko zahtevajo., če tako zahtevajo šolska pravila, Veri (in ta dijali poznajo). Enako bi veljalo za nohte, sporen je špa tako ali tako način, ne samo dejanje.
Sicer pa predlagam, da temo zaključimo, ker je postala povsem nekonstruktivna.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ameriška jabolčna pita (American apple pie )

Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem