A katera ve kje v Lj. ali okolici bi se dalo dobit te hostije za piškotke gor postavt. Pribljižno 50 mm premera? Hvala za informacijo že v naprej.
swarovski
A katera ve kje v Lj. ali okolici bi se dalo dobit te hostije za piškotke gor postavt. Pribljižno 50 mm premera? Hvala za informacijo že v naprej.
swarovski
Jaz sem jih dobila od prijateljice, ki jih je kupila v Sve i svašta.
V Pekarni Vrhnika v Črnučah imajo hostije na katerih poskenirajo slikico. Enkrat sem vprašala, če prodajajo tudi samo hostijo, pa so mi rekli, da bi načeloma lahko prodali, vendar bi mi morali računat po isti ceni kot, če bi mi poskenirali. En tak list A4 format košta okoli 5 evrov.
stanaPrav v soboto smo imeli to temo na tapeti... ena družina v Stični jih peče za cerkev. Kaj mislite, bi bile pravšnje tudi za peko?
Pozdravček!
Jaz te zadeve sicer kupujem v Avstriji, v Sparu ali Merkurju, zato mogoče poizkusi v Ljubljani v Hoferju ali Lidlu.Grem pa konec meseca spet tja, tako da se mi javi, če jih ne boš nikjer dobila, bi ti jih lahko prinesla. Oglasi se mi na ZP.
LP
kača
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pirin kruh s semeni

Suši z zelenjavnimi polpeti