Juha iz čičerike in rožmarina
| ariella_3 je napisal/a: |
| jaz pa letos za 5-letnega sina iščem avto na daljinsko vodenje. Vendar mora biti močan, ne iz kakšne slabe plastike, kajti tak ne bo cel niti dva dneva. Kje bi se dobilo takšne avte? V vseh otroških trgovinah v Novem mestu sem že pogledala, pa nekako nisem našla pravega. Menda bi bil še najboljši avto od Ninja želv. Za Miklavža ponavadi kupim otrokom eno kvalitetno in res močno igračo, ki dolgo vzdrži, kajti velikokrat sem kupila že kakšno poceni, pa se niso z njo igrali niti en mesec, oz. je kakšen kos že odpadel. ariella |
Jaz sem mojib miklavževim obdarovancem napletla vsakemu po kapo in šal, zraven dobi še nekaj mandarin in čokolado, vsakemu pa sem izdelala še lepo okrašeno palico, za hude primere, haha. Dobro, da jih imam samo 5, dva sta naša, ostalim pa sem botra.
Nikoli za miklavža ne dajem velikuh daril, ker to ni smisel tega praznika.
Božiček pa že malo več prinese, saj ima večji koš!
KyaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Juha iz čičerike in rožmarina

Široki rezanci z grahovim pestom