14. nov 2007 15:17
Tule nekaj smrdi do sem... Še moško mnenje.. Žena ima pol majnšo plačo (pa ni pol majnša od mene, celo večja je
14. nov 2007 15:17
Tule nekaj smrdi do sem... Še moško mnenje.. Žena ima pol majnšo plačo (pa ni pol majnša od mene, celo večja je
14. nov 2007 15:23
Kletka, se podpišem pod Vandelini in še marsikateri post. Kako prosim, je mišljeno oba enako, saj tudi ne zaslužita oba enako.Koliko pa misliš, da lahko prispevaš v denarju ti, ki zaslužiš trikrat manj od njega? A bota delo v gospodinjstvu tudi ovrednotila in ti bo to milostno odštel od zneska.Pa za nogavice in vložke in tampone, ki jih on pač ne rabi, ti bo ostalo? Beži, kolikor te nesejo noge... Seveda je to moje osebno mnenje, ti se boš morala pa sama odločit. Samo pazi, da ne boš napačne odločitve plačevala (dobesedno) celo življenje. Pozdrav, helenag
14. nov 2007 15:30
No, še to sem hotela rečti, da te tip s takšnim razmišljanjem postvalja v manjvreden položaj in ti to tudi pove... Ne vem, ene ženske so pač take, da so pripravljene mnogo stvari pogoltnit in si oči zatiskat do onemoglosti.
Se spomnim generacije moje mame, tudi nje, ko je "skrbela za otroke", prala, kuhala... Mož je imel svojo firmo, kar uspešno, ga ni bilo nič doma. Seveda je imela neomenejne finance za gospodinjstvo od tega. Mož je še skakal okrog, mnogi do drugih žensk, mnogi v svoje drage hobije. Za vikend pa vsi skupaj, v lepem avtu, na lep vikend... In te ženske so bile celo življenje podrejene, navajene, da so sponzorirane od nekoga. Moja mama ne preživi s svojo plačo, pa nima majhne. Ker rabi še dvakrat toliko, da gre vsak dan v vaško trgovino... žalostno, ampak je res...
lidka
14. nov 2007 15:32
| Lisa je napisal/a: |
| Kletka, beži kar te nesejo noge! Lisa |
14. nov 2007 15:42
Mislim, da je Vendy vprašala, kako je bilo mišljeno, da oba prispevava enako. Torej če so stroški (najemnina, položnice, hrana) recimo 300 + 150 + 250 EUR = 700 EUR, vsak prispeva 350 EUR. Meni seveda to ni všeč. Temo sem odprla zato, ker včasih potrebuješ nekoga, da ti objektivno pove, kaj je prav in kaj ne, ker imaš v svoji glavi zmešnjavo. Zato hvala vsem, ki ste že zapisali svoje mnenje in ga še boste. Pa še to: mogoče je kdo pomislil, da fant ni za skupne finance zato, ker bi potem jaz vse potrošila na oblačila, obutev in ne vem za kakšno zapravljanje vse. Kdor me pozna, ve, da znam z denarjem, to sploh ni problem. Po moje ga bolj moti to, ker ve, da se ne strinjam s prenekaterimi njegovimi nakupi (motor, draga športna oprema), saj menim, da denar bolj potrebujeva za stanovanje oziroma da bi raje varčevala. kletka
14. nov 2007 16:02
| kletka je napisal/a: |
| vem, da je denar njegov in ga torej ne morem izkoriščati. kletka |
14. nov 2007 16:05
| petkica je napisal/a: | ||
|
14. nov 2007 16:22
Naj dodam še jaz svoj lonček. Sem doma, gospodinja, in se nimam časa ukvarjati s takimi bedarijami. Ker ima mož dobro službo in ta zahteva da mu tudi jaz kaj pomagam, sem se odločila, da pustim službo in ostanem doma. Moj status je brezposelna gospodinja in mati!!!!!! Če pa to ni dovolj.... Ja seveda pomagam možu, nabavljam material zanj, urejam račune.... Dan z nočjo komaj ulovim. Pa nisem zaposlena pri njem, pa tudi plače mi ne daje. Vendar je moj mož tak, da me ne sprašuje koliko rabim in ta kaj porabim, ker ve da se pametna, kar se tiče denarja. Če je mož "ta prav" bo delil s teboj vse in ti z njim, saj ustvarjamo skupno prohodnost, če ne poj se pa vprašajte zakaj ne. Upam da nisem koga prizadela, moj namen ni bil tak. Le to sem hotela povedati, da ni potrebno vsem ženskam delati in služiti miloščino drugje. Tudi delo mame je dobro plačano. Nasmeh in otrokov poljubček me nahranita. JORDI
14. nov 2007 16:55
Ljubezen je slepa, tako pravijo
14. nov 2007 17:04
Kaj pa bo ,ko bo prišel otrok.Ali te bo postvil pred dejstvo.Ti si ga rodila ti ga še vzdržuj. Če vidva že sedaj pri tej stvari nista v simbiozi.Se malo zamisli.Daleč od tega,da se kogar koli v vezi izkorišča.Ampak to da ti že sedaj reče,kar je moje ni tvoje.Boš imela še fajn trnavo pot.Želim ti vso srečo.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Burger s Kraljevo fit štručko

Veganski sladoled z navihanci