Burger s Kraljevo fit štručko
No, vsekakor rastline niso krivec niti za malo vlage, to že lahko rečem. Ostalo so ti povedali drugi.
Za primerjavo; moja položnica za ogrevanje in toplo vodo skupaj (plin) je bila za zadnje tri mesece skupaj 63 evrov, ob dejstvu, da temperatura pod 16,5°C še ni padla, pa še to po treh dnevih nekurjenja. Za slabih 40 kvadratov. In zame ni večjega luksuza, da se lahko zjutraj zbudim v toplem stanovanju. Travme iz otroštva, ko se mi je zdelo, da bom zmrznila, če sem morala ponoči na WC, zjutraj pa najraje sploh ne bi vstala.
Loni Makaronimi smo ta problem rešili, ko smo začeli ogrevati stanovanje z grelnimi ploščami. Izginila je vlaga, zelo grd videz plesni v kotih, ni pihanja (prej smo dogrevali s klimo), pojavila pa se je prijetna toplota v stanovanju, znižali so se stroški ogrevanja (pozimi plačamo elektriko za ogrevanje 56 m2 stanovanja le 55 eur). Skratka lahko rečem, da dejansko deluje. Je že kar nekaj napisanega na spletu o tem načinu ogrevanja in tudi par ponudnikov. Pazite le ker se razlikujejo v ceni in kvaliteti (in tudi drži: malo denarja, malo muzike). Preko zs vam lahko odogovrim katere smo kupili in bi vam jih priporočila (da ne bo izpadlo kot reklama, če zavedem sem gor).
dezmolazecMi smo pa problem rešili s kaminom v stanovanju. Če obstaja možnost postavitve dimnika, toplo priporočam.
peterKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Burger s Kraljevo fit štručko

Palačinkina torta z malinami