Odmašitev odtoka
član od 20063768 sporočil
jaša, če boš kupila mrežico za odtok, za kuhinjo ne kupi plastične, ker jo dvigne vsak večji pljusk vode. Meni se čudovite obnese takale: http://mmc.bolha.com/1/image/ab/3/_43805a1f3d2bc.j . Ta mrežica in pa upoštevanje nasvetov, ki sem jih napisala, sta po moje glavni razlog, da mi v več kot 20 letih ni bilo treba niti enkrat odpreti sifona ali na silo čistiti kuhinjskega odtoka. (Kopalnični, to je pa druga pesem
).
Cila
Jaz sem tudi enkrat skoraj diplomirala iz odmašitve odtoka v kuhinji, nakar sem ugotovila, da mi je vanj zdrsnila mičkena rostfraj žlička za kavo. Tista manjša od čajne. To je bil razlog za nenehno zamašitev odtoka. Ajej 
Lopatka
član od 20111953 sporočil
| Lopatka je napisal/a: |
Jaz sem tudi enkrat skoraj diplomirala iz odmašitve odtoka v kuhinji, nakar sem ugotovila, da mi je vanj zdrsnila mičkena rostfraj žlička za kavo. Tista manjša od čajne. To je bil razlog za nenehno zamašitev odtoka. Ajej 
Lopatka
|
Lopatka, ta je dobra 
JJ

član od 20107767 sporočil
Cila, a si jo kupila pri nas, mrežico mislim. Meni plastična ne dela težav, mi je pa ta z linka prav simpatična. Hvala za odgovor.

naor
član od 20063768 sporočil
Ja pri nas. Mislim, da jo dobiš povsod, kjer imaj malo večji sortiman tovrstnega materiala .
Cila
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma!
Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Število sporočil: 65, prikazujem sporočila od 61 do 65
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.