Dekoracija iz sladkorja pri goljatu

stasafrank je napisal/a:
Samo malo.... mislim.... UAU! Čisto ste me šokirale s temi slikicami. Ni mi jasno, kako se obdela sladkor, da postane tak? Ker ima tak neverjeten sijaj... Mi lahko katera to zaupa? Staša

Staša, če ne bo kdo drug prej razložil, malo počakaj, da bom imela malo več čas pa bom prepisala "recept" za izdelovanje iz sladkorne mase.  

Glede izdelkov pa skromno priznam, da je zasluga predvsem Goljatova in čisto mičkano moja Tisti kljun pa nikar preveč ne glejte...

stana

Sem pošpricala z lakom za lase in je ok. Zdaj sicer niso užitni, pa saj ni vic v tem, da se pojejo, hehe. Je pa tudi res, da so dobre samo rožice, labodi so pa kisli kot vrisk. Ste probale?

LP

cervus
Rimljanka, kje to kupiš? A v Bauhausu? Loni Makaroni
Vsem izdelovalkam sladkih umetnosti čestitke! V reviji UNIKAT št. 41 je zelo lepo prikazana tekstovno in slikovno izdelava iz sladkorja. To sem že takrat občudovala. Opečene prstke bi pa mogoče lahko obvarovale s kakšnimi rokavicami, ki se uporabljajo pri pripravi hrane? Ne vem, če se potem da dobro oblikovat? Samo mogoče ideja. Lep pozdrav! regina
Regina, pod kateri mesec spada Unikat št. 41? mama4
mama4, maj/junij 2007. regina
regina hvala :) mama4

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti