Ok, takoj priznam da sem kadilka, torej me lahko takoj napadete po mili volji!
Tale zakon se mi zdi nesmisel, ki je sicer dobro zamišljem, ampak nahitro skupaj spacan. Če se postavim v vlogo lastnika lokala; kdo razen mene mi ima pravico narekovat, ali se pri meni kadi ali ne? Moj lokal je zasebna lastnina! Če komu ne paše hoditi k meni (pa naj bodo to kadilci ali nekadilci) nAj pač ne hodijo!
Absolutno se strinjam s tem, da se se v lokalih, kjer se streže hrana (pa sem kadilka!!!) ne kadi. Ampak lokali, ki so namenjeni kavici " na hitro"?!? Neumnost! In uredba, po kateri se ne sme kaditi v prostorih, ki imajo streho in tri stranice, pri čemer se živa meja (ograja iz rastlin) šteje za stranico????!!!???? Neumnost brez primere! Kot sem rekla; na hitro spacan zakon, samo da nas Evropa ne bi "tepla".
In oprostite nekadilci, ampak ne morem da ne bi vprašala:
večkrat v tem poznem poletju in jeseni sem imela priložnost sedeti zvečer na vrtu lokala, kjer smo kljunb dežju sedele družbice, se stiskale pod marelami in klepetale. Ko sem šla na wc, sem videla, da v notranjosti lokala sedi en ali največ dva gosta. Kje za vraga ste zdaj vsi nekadilci, ki se tako radi oglašate na vseh mogočih forumih na temo tega zakona???
Issi