Dušene školjke s pivom na sredozemski način
Ja, rimljanka, saj pravim.
Pri nas tudi dijaki zdaj stojijo na drugi strani pločnika stran od šole. Eni učitelji pa še vedno na skrivaj kadijo tam zgoraj nekje. Jaz se že ne mislim kregat z njimi zaradi cigaret.
Sicer v našem kolektivu ne kadi noben učitelj, je pa hudič, ker smo na centru štiri različne šole, pa štirje različni šefi z različnimi pogledi, vrh vsega pa še taveliki šef, ki je vedno imel za prejšnji kadilski zakon izgovor, da je bil sprejet skozi šivankino uho (pa da je kajenje zato opravičljivo).
Bah, ne bom se z nobenim prepirala ne zaradi cigaret ne zaradi alkohola. Vsak učitelj je pri svojih letih pa res dovolj zrel, da ve, kako naj se obnaša, da bo lahko zgled dijakom. Če pa ne ve, je pa za to kompetenten šef, da mu razloži.
Anja| Pesnica je napisal/a: |
| S Sicer pa proti kadilcem nimam nič. Nasprotno. Pomenijo večino mojega vsakdanjega kruha, ker delam v bolnišnici. Pesnica |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | noemi |
| malo za hec | johana |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušene školjke s pivom na sredozemski način

Bučni pire iz rumene buče