Goveji golaž iz pečice
Mislim da je prav, da se lastniki lokalov (beri: kafičev) sami odločijo, če bo lokal kadilski ali ne.
Tam kjer je hrana je res najbolje ne kaditi in kdor se odloči za restavracijo, naj s tem računa.
Roko na srce - če bi zakon o ločenih prostorih za kadilce in nekadilce striktno upoštevali, bi vsega tega kreganja danes ne bilo. (Lokal z 10-mi mizami in na sredini dve z napisom "za nekadilce"...to je res malo močna, kajne?).
Vsekakor pa se zelo strinjam s tistimi, ki se sprašujejo, ali je bolje, da te povozi en kadilec ali en močno nasekan alkoholik?
Ne vem no, veliko je stvari, ki bi jih bilo potrebno prej rešiti in so v nebo vpijoče v naši državi, mi pa se gremo prepirat, kje se naj kadi al pa ne.
Končno pa, že zdavnaj bi morali črtati ustavna določila, da smo svobodna, socialna in pravna država. Ampak to je že druga zgodba......
Zdaj pa mirno zaklenimo temo!
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenijeehhh.. sej bo tko in tko kmalu zaklenjena tema, pa da še jst nekaj napišem, dokler še lahko :)
Argumenti so za in proti, po moje bi bilo fajn, če bi lahko imeli lokali kakšno sobo (fizično ločeno z vrati) kjer bi se kadilo, ker teh kadilnic noče noben, k so tok drage. In da bi bilo urejeno tako, da bi si v to kadilsko sobo lahko vsak sam nosil pijačo oz. tam ne bi stregli, da se ne bi kelnarji zastrupljali z dimom.
Drugače pa - kdo koga zastruplja? Nekadilci, a se vozite z avtom? Eeeej, od vaših izpušnih plinov jaz težko diham!!! Pa še kej bi se našlo ane.. oz. en kup stvari, od zlivanja raznih gnojil in podobnega v podtalnico itd. zastrupljamo se vsi, sami sebe in drug drugega, če se že tko vzame.
ScorpyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | noemi |
| malo za hec | johana |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Goveji golaž iz pečice

Palačinke z gobami in ajdovo kašo