| Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Samo svoje mnenje bom povedala: I HATE Halloween! [crvivojabolko][pika-crna][palecdol][palecdol] [pika] Vanja |

Goveja juha z valjanimi rezanci
Samo svoje mnenje bom povedala: I HATE Halloween! [crvivojabolko][pika-crna][palecdol][palecdol] [pika] Vanja |
| majamarko je napisal/a: | ||
|
Ok, jaz sem ga torelirala leto ali dve, ko je bil sin še 6, 7, 8 let star in je vedno s prijatelji hodil trkat po sosedovih vratih. Vedno v spremstvu ene ali več mam.
Zdaj jo z možem mrkneva iz hiše na lepo večerjo, ker se nama enostavno ne ljubi početi nič, kar je v zvezi s tem dnevom.
Sploh je pa svet prevzel še eno traparijo iz Amerike ![]()
![]()
![]()
No, sem tak "spierlferderber", da mi tudi šemljenje za pusta ni bilo nič kaj privlačno. Sem vedno komaj čakala, da je bil dan mimo. ![]()
![]()
Ok, jaz sem ga torelirala leto ali dve, ko je bil sin še 6, 7, 8 let star in je vedno s prijatelji hodil trkat po sosedovih vratih. Vedno v spremstvu ene ali več mam. Zdaj jo z možem mrkneva iz hiše na lepo večerjo, ker se nama enostavno ne ljubi početi nič, kar je v zvezi s tem dnevom. Sploh je pa svet prevzel še eno traparijo iz Amerike No, sem tak "spierlferderber", da mi tudi šemljenje za pusta ni bilo nič kaj privlačno. Sem vedno komaj čakala, da je bil dan mimo.
|
Vanja, sorodna duša!
AtinaTudi jaz se že veselim naše žurke...samo kaj, ko bom cel teden prej na službeni poti (sicer se veselim tud ljubega Dunaja, ampak ne bo časa za peko :)
| Atina je napisal/a: | ||
Vanja, sorodna duša! Atina |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Goveja juha z valjanimi rezanci

Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako