Pralineji na kulslo način pod budnim očesom mojstra goljata

Val, 19.11. je še fraj, če misliš na torte, rolade, rezine... Dekoracija tort - vsi termini zasedeni. Tu imaš spletno stran, pa poglej gor, se spreminja iz dneva v dan, ker dodaja termine po potrebi.

http://www.kulinarikagoljat.si/index.php?page_id=6 Loni Makaroni

Aja ežoj sem pozabila. Imaš zelo lep prt.

Pri nas so ostale cele 3 praline, pa še te sem skrila sama pred sabo in, ko grem v špajz se delam, da ne vem kje so.

jade
Pazi, da ne pride ežojeva miška. Loni Makaroni
Pri nas so ostale cele 3 praline, pa še te sem skrila sama pred sabo in, ko grem v špajz se delam, da ne vem kje so. ah jade, da bi jaz imela tako močno voljo kot jo imaš ti...:))))) lep dan. hruškabanana
Lepo, zmečkan si mislila. Kaže, da ga dragička ni videla ( ali pa ga je videla , pa se ne more oporavit od presenečenja). ežoj
Slišim, slišim.... kje pa je? Grem nazaj gledat. Pozdravček!

Bravo, Ežoj...  . Vidim,   pa še lep damast, samo...    ti je zmanjkalo elektrike, da bi ga zlikal?!?

Poslala ti bom deratizacijo in dezinsekcijo...    ti kar tako miške po torti šetajo.

Pozdravček!

Ežoj, moje kačice so vidle tistole miško na torti, so kar v monitor skočile

LP

cervus

Ej ežoj, če rabiš peglezen sem jaz ravno poleti našla enega v hosti. Samo je še tisti na oglje...

jade
Toliko govorite o čokoladi in sladicah, jaz pa prisegam na ribe in zdravo prehrano! Sem bila na kuharskem tečaju pri Milenku ( več o njegovi ponudbi na: http://www.abckulinarika.com), kjer sem se veliko naučila ravno o temi, ki me je zanimala. Seveda pa nisem bila navdušena samo jaz ampak tudi moje prijateljice. Potem smo pa samo še kuhale in vabile na pokušine! Ko smo imeli piknik s tečajem ( jedi z žara), so se navdušili pa tudi možje, kar smo s pridom izkoriščale poleti in jeseni! Sedaj pa samo še dokončam hobotnico v solati in nazaj k klepetanju! Pozdrav! magdi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti