Sladki greh
Moj zdravnik mi je izrecno priporočil Soniccare. Baje je tehnologija drugačna kot pri Braunu. Kupila sem Soniccare, tako da za Braun ne morem reči, ampak tale ščetka je NORA!!!
Moj mož ima kar hudo paradontozo. Pol leta uporablja to ščetko od Philipsa in kar naenkrat je šla zadeva malo nazaj, tudi huda porumenelost zaradi cigaret je izginila, boli ga ne več, dlesni ne krvavijo.
Tudi jaz sem s ščetko zadovoljna. Fajn je. Res.
Pa še nasvet, če greste slučajno v avstrijo ali italijo, kupite tam. Cene so nižje. Ne ogromno ogromno, ampak so. In se pozna. Tudi na ščetkah. Te menjam na 4 - 5 mesecev.
LP
Jaz sem imela najprej Brauna in mi ga je "tast" nevemkolikokrat vrgel po tleh
Seveda je moral cirknit. Še dolgo je delal revček. Potem sem pa Philips kupila in ne bi znala povedat, če je kakšna razlika. Edino cena novih nastavkov...
Ga sedaj varno spravljam v omarico v kopalnici, da ne bi še ta šel po gobe.
Jaz imam sonicare in je super. Prej, ko sem imela zobno krtačko so mi dlesni vedno krvavele, sedaj pa sploh nič...
Lp Saša
Mir in dobro!Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sladki greh

Pecivo iz bučk