Ali kdo ve, kje v Sloveniji (po možnosti v Mariboru ali okolici) bi bilo možno kupiti sladko vino s Samosa, Vin deux ali Anthemis ? Baje se ga da dobit v Metroju v Grazu, a samo po vino tja hodit je pa tudi...
Igor Ropoša
Ali kdo ve, kje v Sloveniji (po možnosti v Mariboru ali okolici) bi bilo možno kupiti sladko vino s Samosa, Vin deux ali Anthemis ? Baje se ga da dobit v Metroju v Grazu, a samo po vino tja hodit je pa tudi...
Igor Ropoša
Če ga ni v Intersparu ali v Qulandiji, potem bo morda treba počakat na Leclerca v MB. V Mercatorju teh vin nisem zasledila, v prvih dveh omenjenih trgovinah pa nisem pogledovala za njimi.
Če me pot zanese tja, bom pa pogledala in sporočim, če kaj najdem, če te seveda vmes kdo ne razveselili s kakšno lepšo novico od te moje.
Pa saj Metro ni na koncu sveta, pol ure gor in pol ure nazaj, včasih si prej tam kot skozi gnešo v MB z enega na drugi konec mesta...
Mamamia
mamamia
krešimirKatalog (v PDF je celoten) E Leclerca v Ljubljani:
http://www.e-leclerc.si/default-100.html?K
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Peresniki po bolonjsko

Mandljevi piškoti