mijam,
o okusih se sicer da debatirat

. Tičino masa ima okus po sladkorju. Dodatki, ki jih uporabljam kot so TG, ali pa barve, okusa nič ne spreminjejo, saj so vsi dodatki brez okusa in vonja. Verjetno ravno zato, ker gre za prehrambene dodatke.
Torte spodaj pa so različnih okusov.. Moram priznati da najraje delam Sacher torto in to po receptu, ki je tukaj v bazi receptov. Prevsem za to, ker gre za bolj kompaktni biskvit, ki se ga da fino obrezovat, izrezovat, pa še dober je povrh vsega. Jägermeister torta je punč torta, prav tako narejena po receptu tukaj iz baze. Potem pa je tu še sadna torta z vanilijevo kremo in sadjem. Pa višnjeva torta. Pa čokoladna torta, ki jo nadevam s kremo, ki sem jo zasledila pri Čokoladni torti za vsakogar in je božanskega okusa ( kot rumove-kokos kroglice od Cassalli-ja)
Sicer pravijo, lastna hvala cena mala, ampak do zdaj še ni bilo propombe, da tortice ne bi bile dobre. Res pa je da večina ljudi ne mara tičino mase in torto preden poje lepo olupi ..

Moram reči, da me to absulutno nič ne moti, ker tudi meni osebno okus tičino ni niti sluičajno za dol past, vendar če je ne bi uporabljala, potem torte ne bi izgledale tako kot izgledajo...

Rina
http://rina01.moj-album.com/album/7468718/