Modelčki

Tudi jaz sem jih kupila v Merkurju. Sicer nisem ravno navdušena nad oblikami, so pa majhni, kovinski - kot je že napisala lisička in kar je tudi nezanemarljivo- dosti poceni. ZIMA
kuharca37, sem videla danes pri sosedu v Šiški take male rožice, kovinske. Imajo ene par različnih kompletov, stanejo pa tam od cca.7-14eur.

pozdravček

lp veverica cak
Jade, tvoj album se pa pridno polni. Pohvale vreden. O želodčkih verjetno ni treba razpravljati! aknelab
Katka lopatka, kje si jih kupila? *petra*
Petra, v pekarni Vrhnika, prejšnji teden. katka
Jade, meni so pa padle v oči torte z likom ninja želv.................. uau, fenomenalno izgledajo. Kako ti je to uspelo? Moja fanta bi bila zelo vesela takšne torte za roj. dan. Me zaupaš postopek? LP katjushka

Katjishka tukaj preberi:

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1174

jade
Jade, hvala za link, ker teh tem je že toliko, da se lahko kaj hitro izgubiš, če si teme takoj ne spraviš. Kar se pa totre ninja želv tiče, pa so jo pokazala mojima fantoma in njuna reakcija je bila samo velike učke in uauuuu........se bom očitno morala opogumit in se lotit zadeve. LP katjushka
Men so pa simpatični tisti bršljanovi listki od katke lopatke! ZAČETNICA
ZAČETNICA, pekarna Vrhnika vabi hehe katka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti