Jaz srčno upam, da nisem ničesar podedovala, ker to je grozno. Imam 25 let in zaenkrat se ni še nič pokazalo. Trkam na les.

Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi
Jaz srčno upam, da nisem ničesar podedovala, ker to je grozno. Imam 25 let in zaenkrat se ni še nič pokazalo. Trkam na les.
| vanjatajnsek je napisal/a: |
| "Kontracepcijske tabletke so stvar zelo poslabšale, zato jih ne jemajte." Napačno - meni jih je ginekolog predpisal jemati tri runde ( 3x21dni) skupaj - ker, cca tri dni po tistem, ko jih neham (!) jemati, nastopi kriza, torej jo imam na ta način pač bolj poredko. vanjatajnsek |
| frina je napisal/a: |
Z Imigranom boš kot drogirana. Tudi vozit ne smeš. Ta oblika migrene se imenuje hormonsko pogojena migrena. In mi je znana. Poskusi z bioenergetikom, meni je pomagalo. Po toliko letih trpljenja. Alternativa je po pravilu najbolj uspešna prav pri migreni. Ali jemlješ kake hormone ? Včasih je to razlog ... F r i n a |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi

Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento