Pečenice na leči
Jaz ločim samo kvalitetno od nekvalitetne. Ker kozmetika je zelo zelo težko naravna... (Sem imela alergije, koža mi je popokala do krvi...) Odkar uporabljam dobro kozmetiko, je vse v redu. Se pa nagibam, da je čimbolj naravna, če se le da... Loccitane vsaj goji nasade mandljev, suhocvetnice, karitejevega masla, pomaranč, sivke, oljke, med limone ipd., pa potem delajo iz tega kozmetiko. Kar je + , da vsaj spodbujajo ljudi, da delajo in se trudijo za nekaj, za to jih tudi dostojno plačujejo. Se dobi kar nekaj stvari, ki so skoraj 100% pri njih, ali pa skoraj 100%... Baje naj bi pazili tudi na embalažo, da naj bi bila čimbolj razgradljiva, ampak jaz sem vedno skeptična pri plastični embalaži.
Noge si mažem recimo s 100% kakavovim maslom, baje iz Madagaskarja, pojma nimam, kako ga pridelujejo, je v stekleni embalaži, s plastičnimi nalepkami, plastičnim pokrovčkom.Tako da ni čisto neoporečen.
Pri Lushu konkretno me pa motijo suhi cvetovi rož v milih, kroglah za v banjo... Milsim, milo že tako ali tako popoka in je leglo bakterij, če so zdraven še suhe rože, to razpada in gnije, ker je mokro... Brrr... Njihova ostala kozmetika pa tudi slučajno ni naravna, ker vsebuje veliko sestavin, ki jih tudi vsa ostala kozmetika. Jaz nikoli nič ne kupim, ker mi ta trgovina ni... Nekaj manjka... Deluje dosti neorganizirano, pol stvari noter je poškodovanih, iz testerjev vse teče, testerji za mazila za ustnice so kdaj prazni, ali pa !!! žarki!!!, embalaža mi je na videz totalno najstniška... Tudi imena izdelkov so zelo novodobno najstniška...
Saj grem pofirbcat, le je le čas in če sem kje blizu... Mogoče bi jim morala dati priložnost in kaj kupiti? Me bolj premamijo kje drugje...
lidkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečenice na leči

Pure testenine z dimljenim lososom