Že dve leti imam bolečine v desnem komovcu.Fizijoterapij ne pomaga prav dosti .
Dobila sem tudi blokado dvakrat .Po zadnji pa se mi je pojavila alergija.Prosim za vaše izkušnje.
lp
Že dve leti imam bolečine v desnem komovcu.Fizijoterapij ne pomaga prav dosti .
Dobila sem tudi blokado dvakrat .Po zadnji pa se mi je pojavila alergija.Prosim za vaše izkušnje.
lp
Jaz imam tudi že nekaj let težave z bolečinami v komolcih. Imela sem že razne terapije, pa ni vse skupaj nič pomagalo. Blokade sem odklonila. Ko so bile bolečine močnejše, sem morala pač malo popaziti, da nisem delala težjih del in jih obremenjevala. Če tega ne moreš zaradi narave dela, je seveda problem. Potem sem si kupila komolčnike, ker sem pogruntala, da mi pomaga, če so komolci na toplem. Ti komolčniki so narejeni tako, da vračajo temperaturo telesu in stanje se mi je kmalu izboljšalo ter bolečine ponehale. Sedaj v tem času, ko so temperature nižje, so se zopet pojavile in komolčniki so zopet gor, če se le da, vedno, tudi ponoči.
Če te zanima kaj v zvezi s temi komolčniki, mi lahko pišeš za ZP.
lep dan
emily
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Malinini razpokančki

Palačinke z gobami in ajdovo kašo