Razlika v letih med moškim in žensko

Vesnuska  

član od: 1.1.2011

sporočila: 944

6. okt 2012 8:51

Cila je napisal/a:

V razmislek  pa le tole: je bolj prav, da bi zaradi odkritosti in poštenosti takoj vse povedala (bolnemu) možu, odšla od doma, čez pol leta ugotovila, da je naredila napako, v družini pa razsulo, ki ga ne bo nikoli več možno popraviti?  Je to toliko bolje od polletne (morebitno) zamolčane zveze, ki ne bi imela posledic?

Mimogrede predvidevam: če bi bil na mestu Netty moški, se o moralnosti skritega izvenzakonskega razmerja sploh ne bi kaj dosti spraševal. Bolezen žene in posledično morebitna nezmožnost opravljanja zakonskih dolžnosti bi mu bila dovolj dobro opravičilo. 



Cila

 

Cila, je bolj prav. Zato, ker na dveh stolih se ne da sedeti oz. tega ne bi smeli poskušati. Če se za nekaj odločiš se odločiš. Če misliš moža zapustiti ga moraš zaradi sebe. To nima nobene povezave z novim moškim na vidiku. Če se nova zveza ne obnese to ne pomeni, da se boš zdaj vrnil k staremu partnerju. V času, ko si bil z drugim se vajina zveza verjetno ni mogla izboljšati.

 

Posploševanje, da so vsi moški brezsrčni in nemoralni prasci, ki razmišljajo samo o potešitvi telesnih potreb je pa milorečeno neprimerno.

 

 

Vesnuska

Mygrace

sporočila: 6506

6. okt 2012 9:03

Kako je že pel un iz Juge? "Meni je ipak najdraži početak" al neki tacga.....

Svetujem telje naši Neli, naj se čimprej odloči in svojemu prijatelju pove, da je pripravljena z njim zaživeti na novo...

Grem stavit mezinec leve noge, da jo bo podurhal.

 

 

 

Mygrace

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

6. okt 2012 9:04

Nikoli si ne bi mislil, da se s prijateljem zzakom lahko strinjam do zadnje pikice.

 

ežoj

Mygrace

sporočila: 6506

6. okt 2012 9:10

Hehe, Ežoj, sej če vidva z Zakom ne gresta na nož, se morda še štekata včasih.....

 

                                              

Mygrace

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

6. okt 2012 9:12

Cila je napisal/a:

 

Mimogrede predvidevam: če bi bil na mestu Netty moški, se o moralnosti skritega izvenzakonskega razmerja sploh ne bi kaj dosti spraševal. Bolezen žene in posledično morebitna nezmožnost opravljanja zakonskih dolžnosti bi mu bila dovolj dobro opravičilo. 



Cila

 

Se strinjam. Tule Cila dobro zadane na kliše. In sem prepričana, da ni mislila na čisto vse moške in vse ženske na svetu, ampak kliše je pa zadela.

Kliše gre takoleKer je seveda silno res, da smo ženske in moški enakopravni. Vse do točke, ko si ženske omislijo nekaj od navedenega
- zahteve za enako plačo za enako delo

- zahteve, da sta mati in oče približno enako časa v bolniški zaradi nege otrok

- ....

- .... in tako še kakih deset alinej

....

- ljubimca

Takrat se pa moralizira. BTW, ste kdaj kje naleteli na kakšno forumso diskusijo, kjer je skrušeni soprog povedal, da mu ob bolni ženi misli tečejo nekam v sosednjo stavbo k ženski iz d.o.o. iz petega nadstropja? Se ni zgodilo, prej boste poleti srečali Dedka Mraza kot pa kaj takega...

  Mimogrede, koliko od vas je pa več kot dvakrat rekel kakšnemu svojemu znancu, ki je varal ženo (pa še bolna je bila), poslušaj, kolega, nehaj ga biksat? In mimogrede, koliko alibjijev za varanje ste dali moškim znancem in koliko znankam in pri nobenemu niste nič moralizirali? Da vas vidim, junaki in junakinje..... Ste razumeli znanke, ki sto imele "prijatelje" (karkoli to pomeni) in enako razumevajoče trepljali tudi znance s "prijatelji". Ste enako goreče oba odganjali od skušnjav ali ste bili  popolnoma enako indiferentni?

No, kdor ima tak rezultat, da v resnici prakticira enak pristop do obeh situacij, potem  se lahko obrega ob poslploševanje. Dokler pa score ni čisto neoodločen, je pa tako, da je Cilina strahovito resnična.

Vendelina jr.

Mygrace

sporočila: 6506

6. okt 2012 9:37

Jao, majko mila, no!

Pa nismo vsi na trgu seksualne sile, nooooooooooooooooooooo!

 

(druga polovica - al pa tretina al pa petina, sej je vseen - Kulinarike ki se nima cajta lajhat press)

 

                                             

 

                                              

Mygrace

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

6. okt 2012 9:41

Sedaj pa sam še manjka mamamia, da se strinja z obema, pol se še jaz pojavim z enim postom da se ne strinjam s vse tri, pol pa..............

No, pa še odgovor, na ne retorično vprašanje o znancu ki je varal ženo: ne, takih znancev nimam, ne gibljem se v teh krogih kjer je to " normalno "......., vsi moji znanci so s drugega planeta, cenijo zvestobo, prijateljstvo,  skratka imamo iste vrednote. Saj znance-prijatelje lahko zbiram, če že ne morem družine ( starše, brate, sestre............ ).

ežoj

tulka  

član od: 9.8.2008

sporočila: 2960

6. okt 2012 9:47

Mah, nobenega kamna ne bom vrgla.

Priznam pa, da me žalosti, ker je toliko takih, ki jim zakonska zaobljuba nič ne pomeni.

Ste ostali le tiho ali sem res v manjšini?

tulka

ultranova  

član od: 30.11.2010

sporočila: 529

6. okt 2012 10:05

Sama ne bi upala odločati o tem. Imam pa izkušnjo, da bolj ko o nečem pametuješ in soliš pamet, prej ti take okoliščine pridejo na pot


Zgornji stavek je napisala Lisa.Nič me ne moti.Zmotilo pa me je to,da mu je ploskala mamamia. Vkoliko temah eni in isti pametujejo,pa jih podpira. In to zelo goreče.Meni ne gre skupaj,sicer je pa možno,da ne razumem.

 tulka,nisi v manjšini,samo,verjetno res nihče nič ne napiše,ker kot vedno,ene in iste delajo iz teme smešnice,ker toliko smeškotov v to temo meni ne paše,saj je zato odprto polno drugih.

ultranova

MiškaMiša  

član od: 30.1.2004

sporočila: 66

6. okt 2012 10:33

Tulka, ne vznemirjaj se. Nisi sama, samo večini se ne ljubi diskutirati z enimi in istimi vsevedi in pamet solečimi po tem forumu. In razpredati ali bi kakšen moški jamral, da ima bolno ženo in mu je soseda všeč. Kakšen bi, kakšen ne bi. Kakšen bi jamral, kakšen bi bil pa že pri sosedi. Dajati v drek ženske ali moške na splošno je milo rečeno tako nizkotno, da ne zasluži odgovora, ampak prezir tistih, ki to pišejo. Zato se denimo ne oglašam več. Ker to je pranje ene zgodbe ene ženske iz doline Šentflorjanske, nič drugega. Bo že sama naredila tako kot misli da je prav. Nelegalno kot vem ni, tudi če moža znogira in se zateče k ljubimcu. O nemorali je pa Ežoj povedal že vse. Sama bi se recimo le vprašala, kaj pa je bilo zadnjih 23 nesrečnih let, ta je malo huda. Je šlo, ker ni bilo boljšega, zdaj pa... pa še bolan je, verjetno nesposoben na vseh področjih. Varanje je stvar glave, ne telesa.

Ne poznamo pa zgodbe z vseh plati, zato ne bi prala perila tule.

Oglasila sem se le zato, da ti povem Tulka, da nisi sama. Ampak ko se v debato vključijo nekatere stalne članice, se večina umakne, če nisi opazila. Ker njihov ego je treba napajati po forumih, v resničnem življenju gre verjetno za majhne osebe (ne nujno po cm).

Vse se nekje kompenzira. Če je že majhen in mlahav pravijo, je pa terenec toliko večji, da se poravna.

Miška Miša

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti