hvala mamamia![]()

Nacho čips gostija
hvala mamamia![]()
| laik je napisal/a: |
| Naj pri tej debati še jaz dam svoj pikrček. Moža sem spoznala že v njegovih zrelih letih in takrat s svojimi starši ni imel stikov. Sčasoma sem poskušala stik ponovno vzpostaviti in mi je uspelo, čeprav sem kasneje to marsikdaj obžalovala. Nikoli nismo živeli skupaj, prej smo bili daleč stran, sedaj živimo bližje, vendra ne tako, da lahko prideta v "copatih". Slišimo se vsake tri dni, že zaradi vnukinje, ki jo obužujeta in ona njiju. Moja tašča ni slaba, je sicer ostra, ampak tudi jaz sem - marsikdaj preveč. Mož se v odnos s svojimi starši ne vpleta, kar mi ni prav, ampak ga zaradi zgodovine razumem - če bi bilo po njegovo, stikov ne bi bilo. Jaz tako ne bi mogla živet, morda zato, ker sem imela čudoit odnos z babico in želim, da ima nekaj takega tudi moja hči. Predvsem zaradi nje se da do neke mere potrpet, ko se nakopiči, se vsedemo, tudi z povišanim glasom pogovorimo in gremo naprej. tako je pač pri nas. lp laik |
In potem se čudite ko je vse narobe, obžalujete pretekla dejanja, očitate sedanja dejanja in trpite..
Enostavno NE RAZUMEM...
Imam občutek, da si mislila ,da boš ob tem dejanju (napisala si da možu sploh ni bilo prav)rešila svet, sebe postavila na piedistal družine...
Pustila bi stvari kot so bile . Da je tako čutil in ravnal je imel verjetno tehten razlog, kajne?
Escada
| gordip je napisal/a: |
| živet na svoje, bit v vseh pogledih neodvisen in imeti svoj mir |
Aaaaa....... ni to point vsega??
Ampak, žal po vseh te postih ne pridem do drugačne ugotovitve kot ( Pazi"" - tole nekaterim ne bo všeč):
Sužnjelastništvo še ni odpravljeno - predvsem zato, ker ga vednoznova in znova uvajate ve drage dame /žene in mame (v kateri koli vlogi se pač znajdete). Seveda ne mislim dobesedno - je pa beseda sama po sebi dovolj pomenljiva.
Sedaj še pa počakam, da se javi kakšen "macho" in prbije, da ima poleg vsega , kar ste natrosile, pa najbolšo izkušnjo s svojo taščo
...suprise. Naenkrat pekleni trikotnik postane kvadrat in po zakonih neke "kvantne fizike" hm, hm....zadeva postane v ravnovesju.
.....pa še smiselno je, kajne?
Pravzaprav....MI nimamo problemov s svojimi taščami, vsaj mislim tako...vsaj jaz jih nisem imel - Čeprav jih ljubkovalno kličemo
Ampak to je spet druga kategorija, druga sfera....in nemogoča primerjava .
Aja....pregovor "o jabolku in drevesu", saj veste kater.......ne drži vedno.![]()
![]()
| kara je napisal/a: |
| Če bi se vaš partner neprestano boril proti vaši družini in tekmoval z očetom v vsemu pametnemu in manj pametnemu, zahteval, da prekinete stike s svojo družino, da bosta končno lahko našla skupno srečo....Ali to ne bi bolelo? kara |
Niti med osebnoizpovednimi posti niti med nasveti nisem nikjer zasledila, da bi katera zahtevala od moža, da prekine stike, niti da bi to katera kateri svetovala ![]()
Pretiravat pa res ni treba.
IssiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Nacho čips gostija

Polnjene paprike