28. nov 2010 21:25
Poskusi na stvari, ki jih napravi, gledati s pozitivne plati .... če ti je trenirko očistila madežev, ja hvala bogu, da tebi ne bo treba
.... moški se s tem, kdo jim je očistil madeže, sploh ne obremenjujejo .... itd
Moja tašča je zlata tašča, je ne bi zamenjala za nič na svetu, ampak odkrito sem se mnogo njenim besedam, ob katere bi se ob slabem dnevu čisto lahko spotaknila, naučila preprosto nasmehniti in jih enostavno odmisliti ... in če priznam verjetno ona pri meni postopa podobno, kar nekako veva, da nima smisla, ker besede nikoli niso izrečene s slabim namenom .... vsaka od naju ima pravico biti takšna kot si želi ... pa kaj če skuša biti včasih malo pametna, v končni fazi je starejša in mama mojega dragega in babica najinih otrok, pa če ima kakšno svojo kaprico, ja kdo je pa nima .... včasih se pa tudi zgodi, da ima kakšna njena beseda smisel in jo je vredno upoštevati ....![]()
![]()
Verjemi, da je podobno pri vas, ampak ti si prišla v fazo, da te vsaka najmanša opazka zmoti, vate se je naselil črviček negotovosti in iščeš potrditev, da si pomembna, da te imata rada ... pa ti povem novico, imata te rada, tvoj fant v nasprotnem ne bi bil s tabo, mislim, da ga nihče k temu ne sili .... Naj te samo opozorim, da njuna ljubezen do tebe z nenehnim pritoževanjem ne bo večja, kvečejmu nasprotno ... raje pristopi k k njima in se jima priključi, ker če sta s taščo 1x že bili povezani, ne vidim zakaj to ne bili spet .... tvoj fant pa bo tega sploh vesel, ker moški so zelo neradi ujeti v prepire med svojo drago in mamo ...
... pa radi se imejte ....![]()
![]()
![]()