Zvezdice alla Alfredo
| terezija43 je napisal/a: |
| Matilkda po svoje imaš prav, vsak človek pa pove svoje mnenje... Jaz sem ga tudi. tereza |
Tole je link do strani, kjer so podatki o priljubljnosti : http://24ur.com/kmetija/farm_priljubljenost.p
Sama se nikoli ne bi prijavila na nobeno TV oddajo. Udeleženci, ki pričakujejo 50.000 € nagrade in še kako korist, so morali vedeti, da publika ne bo prizanesljiva ob njihivih napakah.
Kaj je prav in kaj ni, lahko opišem s primerom: bi vas izjave nekaterih udeležencev, njihovo obnašanje, ki si jih ni izmislila kamera, ampak so producente zanesljivo navdušile, razveselile, če bi jih izrekli vaši otroci.
Neizmerno sovraštvo, ki ima bedasto utemeljitev, zdiranje in poniževanje sotekmovalcev, mučenje živali, mobbing, ki ga prikaže kamera, ni narejeno.
Ob Biljanini izjavi , da je špela "kurba, prasica" ( ležeč na travniku) in očitni žalosti, ker Špele ni ubilo, je tudi nobena ni vprašala, kako se počuti.
Namen igre je ocena gledalstva, zato je tudi forum.
F r i n a
| frina je napisal/a: |
Ob Biljanini izjavi , da je špela "kurba, prasica" ( ležeč na travniku) in očitni žalosti, ker Špele ni ubilo, je tudi nobena ni vprašala, kako se počuti. Namen igre je ocena gledalstva, zato je tudi forum. F r i n a |
| punci1968 je napisal/a: |
| Adrijana je velikokrat rekla, da ji je Špela trikrat zarila nož v hrbet. lepo vas prosim. Špela se je borila samo za svoj obstoj in morebitno zmago. |
| punci1968 je napisal/a: |
| Barbikama pa zamerim, hladen sprejem Špele, čeprav vem, da so si nasprotniki in nasprotnika nisi najbolj vesel. Tu sta pokazali svoj pravi jaz,ali pa so tudi za tako obanšanje krive kamere? punci1968 |
Uf, kakšne besede, ...
, dajmo se še malo raznežit ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zvezdice alla Alfredo

Metuljčki s špinačo in paradižnikovo omako