19. nov 2007 21:13
Špelo bi lahko malo bolj spoštovali saj vse kar sedaj znajo jih je naučila na začetku ona.Še meso ji je vlagala v mast,tako da ga sedaj lahko uživajo. anaeva
19. nov 2007 21:13
Špelo bi lahko malo bolj spoštovali saj vse kar sedaj znajo jih je naučila na začetku ona.Še meso ji je vlagala v mast,tako da ga sedaj lahko uživajo. anaeva
19. nov 2007 22:49
mene prav veseli ,da je adrijana zapustila kmetijo...zmago privoščim špeli ali klemenu.Lp Finka
20. nov 2007 10:14
Je možno,da si jo razdelita? Po pravilih verjetno ne. Mi je pa ta opcija blizu. Lp Nasha
20. nov 2007 11:49
Kot jaz vem gresta dve punci v finale. leni1
20. nov 2007 12:07
V Novi so bile slike Jurija,Simona in Biljane,kako ga "žurajo" v Mariboru.Pa se mi dozdeva,da brez Simona Biljana sploh ne bi šla,ker se takoooooo boji teme.Prav privoščim ji,da bi vsaj enkrat bila v kajži. So pa tako ali tako že naprej zmeneni,kdo bo hlapec in kdo dekla.Sram jih bod...jaz bi barbiki za 1 tedne v kajžo zaprla,hihi
20. nov 2007 12:12
A berete kaj forume na 24ur? Prav neumno se mi zdi, ker sem zasledila da se tam zdaj oglašajo tekmovalci, pri eni temi se med seboj pogovarjata, mislim da, Miha in Adrijana, pa Jurij.. Ne vem kako pro plus to dovoli, glede na to, da potekajo razne nagradne igre, pa glasovanja za zmagovalca itd...Pravo poneumljanje.Nekateri zvesto spremljajo oddaje, kupujejo kartice, komaj čakajo, da vidijo kaj bo, v resnici pa je že bolj ali manj vse znano. Kristina
20. nov 2007 12:23
Ravno to je največja neumnost: da je vse bilo posneto v naprej... In nenazadnje, če so že posneli material v naprej, bi lahko vsaj malo bolj kvalitetne oddaje naredili.
20. nov 2007 23:29
No sem zelo vesela ker sem v odlomku videla, da se Špela vrača na kmetijo. še nobenega resničnostnega šova nisem spremljala, tako, da se mi zdi res neumno, ko je to vse vnaprej posneto in potem izpadli igralci delajo samo zgago. Morali bi jim povedati, da se morajo do konca šova zadrževati v intimi. Ubogi Klemen, ker bo verjetno ma ne verjetno sigurno spet hlapec. Me prav zanima, a bo Špela prišla še pred izbiro dekle, ali bo potem spet ona tudi dekla? Skratka svoja favorita sem že povedala in upam na zmago enega izmed njiju. punci1968
21. nov 2007 8:48
Strinjam se z zgoraj navedenim, oz. da se Špela vrača,tudi jaz nisem dosti gledala -kmetije, pa toliko, da mi je Adrijana pršla prav proti - s tistimi noži v križ na račun Špele. Tudi jaz imam favorita in upam, da zmaga eden od njiju. Rada pogledam, ker se to dogaja na mojem koncu in se mi zdi tako smešen gospodar Marijan oz. ga še osebno poznam.Pa ga še nisem vprašala kako se bo končalo??? tereza
21. nov 2007 9:37
Tudi jaz sem vesela da pride Špela nazaj. Ko so včeraj brali Adrijanino pismo, pa se mi je zdelo zelo grdo kako je opisala Ljubinko. V bistvu je bilo kot da bi opisala samo sebe: dvolična in hinavska. No pa saj zdaj je šla, hvalabogu. sašKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Njoki s šampinjoni in modrim sirom

Gnetemo, pečemo in jih že jemo