21. nov 2007 23:18
Kmetija je Poljanski dolini. Krasna pokrajina.
Toliko empatije pa še nisem videla. Na kmetijah se sprejem ljudi, ki pridejo. Pri teh dveh sem imela občutek, da bi jih razveselila samo Šplelina smrt, če bi le bila dovolj kruta. Kako je z njenim prstom, ju ne briga. Dekla bo in bo služila lepim dekletom, ki bodo poležavale, saj razvajenke še svoje delo težko opravijo, kaj šele, da bi zjutraj prve vstale. Nikjer v pravilih ni zapisano, da sta hlapec in dekla manjvredni bitiji in namenjeni izrabljanju.Mobbing v živo ?
Osem tednov je, Špela pa že četrtič spi na skednju in se bori za obstoj na kmetiji. Do sedaj se je vedno dobro odrezala. Po moje misli takole: če sem preživela vse to, pa bom še osje gnezdo.
Me prav zanima, s kakim veseljem gledajo starši teh razvajenih, puhoglavih deklet te izjave in neprimerno obnašanje. Koliko jih je sram ?
Če sta s svojo lepoto želili ustvariti kariero zaradi propoznavnosti, sta po moje primerni za reklamo za kako ustanovo za motene. Brez kakršnekoli režije !
Ker berem tudi uradni forum sem zgrožena nad jasnimi namigi Jurija, da je Klemen homoseskualec, pojasnili Mihe, da je kupil spričevalo, pa so ga zato vrgli iz policije, pa se čuti velikega frajerja, ker je bil ponaredek bojda odličen.
Kak odnos ima Biljana do krave : dere se nad njimi, do KLemna, žali ga, do Simona, kriči nanj, do Špele kriči nanjo. In čudno, fobija na temo in razmere v kajži se ji je pojavila ravno pri 21 letih, prav primerno, da bi sočutni soigralci razumeli, da ne more it v kajžo, v kateri še nikoli ni bila.
Res, ProPlus, čestitam za fantastičen izbor značajev !
F r i n a