Kmetija

Roncolino  

član od: 26.3.2007

sporočila: 1464

16. nov 2007 19:32

Še to...Špela izbere za dvobojevalca klemna in Adrijana joka,da ji je 3 zabila nož v hrbet.Haha...v videu o streli pa joka,da ima zelo rada špelo in ji je žal za vse besede,ki jih je rekla čez njo... Frina se čisto strinjam s tabo ;) Roncolino

korosica  

član od: 21.9.2007

sporočila: 170

16. nov 2007 19:52

Pa saj ne morem verjeti da bi zmagala Biljana. A se hecate ali kaj? Jaz navijam za Špelo ali Klemna ker sta edina delovna in O.K. Lp, korosica

zana25  

član od: 15.1.2007

sporočila: 69

16. nov 2007 21:55

Škoda da pri tem šovu nimajo nobene besede gledalci, kajti česa bolj brezveznega še nisem videla! Da je Adrijana pri svojih 32 lahko tako neumna in otročja, uf, to mi vzdigne pritisk. Ko slepe kure so, pa vse zvalijo na Špelo, ki je dosedaj največ za njih naredila. Dokler ni postala glava družine je bila dobra za vse, po tem pa boljše da ne govorimo. Upam da bo kaj več sreče na Špelini strani! Če pa bo res zmagala Biljana?????!!!!! Kako pa to veste??? Sem brala prejšnji teden v Novi, mislim da je bila ta revija, da sta v finalu res dve ženski, vendar da pa finale še ni bil posnet in bo decembra v živo???????Nevem. Skratka, bolj neumnih karakterjev niso mogli izbrati - najprej pa privoščim Adrijani da spakira domov!!!! zana25

Kristina  

član od: 13.1.2007

sporočila: 425

16. nov 2007 23:08

Roncolino je napisal/a:
Še to...Špela izbere za dvobojevalca klemna in Adrijana joka,da ji je 3 zabila nož v hrbet.Haha...v videu o streli pa joka,da ima zelo rada špelo in ji je žal za vse besede,ki jih je rekla čez njo... Frina se čisto strinjam s tabo ;) Roncolino
Pa veš zakaj naj bi ji še tretjič zabila nož??Ker naj bi baje za dvobojevalca, ki bi se boril namesto nje, izbrala Miho. Kristina

juma  

član od: 15.6.2007

sporočila: 235

17. nov 2007 7:22

Tudi jaz sem slišala, da show še ni končan, da so znani finalisti, dva ali trije in da bo finale v živo. Sem se pa spomnila naslednjega: tekmovalci naj bi prišli v show zaradi denarja IN zaradi medijske prepoznavnosti. Spomnimo se obeh Barov, tistih bolj "udarnih" oseb, te so še dolgo časa služile lepe denarčke na račun tega,da so bili člani Bara. Vabili so jih v oddaje, v bare kot goste, ... Ampak je bilo v Baru en nivo obnašanja, če odštejem pijansko obmetavanje z pločevinkami, pa še kakšna cvetka bi se našla... Naj mi pa kdo pove, kdo bo še gledal in si želel prisotnosti po končani oddaji Daše in Biljane, ki se takole agresivno in podlo obnašata??? Ste videli, kako sta včeraj nastopili proti gospodarju kmetije? Oholo, jezikavo in ..nimam primernih besed za obnašanje do neznanega, starejšega človeka. In kako sta nato napadli Špelo, da nič ne dela? Kaj pa onidve? Me zanima, kdo ju bo povabil na TV za intervju ali za časopis?? Skratka ta cilj sta falili na celi črti. Sicer pa slišim, da je Dašina največja želja slikat se za Playboy! Verjetno je tu njen domet, pa še to ne vem, kdo bi jo rad gledal. Bodi dovolj za zdajle, saj zvečer bo še ena oddajo, ki me bo spravila v slabo voljo tipa "a si videl to? kako more kaj takega reči?" Ja vem, gledam jo pa vseeno. Lepo se imejte! juma

sonchika  

član od: 3.4.2005

sporočila: 731

17. nov 2007 7:39

Sama žlehtnoa v tej kmetiji. Tista, ki največ delata, sta najbolj na udaru. Seveda, da se ju znebijo in potem bodo lahko v miru živeli do finala. Brez ogrožanja. Sonja

Roncolino  

17. nov 2007 10:31

Kristina,res?Oh potlej bo pa še bolj zanimivo haha :) Roncolino

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

17. nov 2007 12:04

ProPlus si mane roke: izbor tekmovalcev je za prste polizat. Živeti s tujci pod isto streho, v slabih pogojih, da plane na dan vse temno njihovih značajev.

Se mi pa postavlja vprašanje: kako se bo na obnašanje odzvalo okolje Daše, Biljane in Adrijane, ki so si nakopale največ sramote.

Daša in Biljana sta se pokazali kot dve neumni, prepirljivi, spletkarski in leni baburi.

Adrijana potrebuje pomioč strokovnjaka: po mojem je motena. Ko odide domov, mora živeti s sabo, okolica pa z njo. Res je neznosna.

Sem pa bila šokirana nad odnosom do gospodarja: Daša in Biljana sta se preprirali, čeprav je veterinar potrdil, da gre za mastitis. Saj jih ni kaznoval zaradi mastitisa, zaradi laži in prikrivanja dejanskega stanja. Goflje so regljale, da naj odpeljejo še Lučko, pa kar vse živali (lenobe), nato pa so najurire še Špelo zaradi lenobe.

Prava perla je bil komentar Daše, da se je oslu zlomila podkev. OSel ni podkovan, pa ne loči podkve od kopita. Madona, tistih 3000€, ki jih je dala za silikonske joške, bi morala vložiti v svojo osnovno izobrazbo, silikon so ji pa najbrž vstavili 40 cm više ! 

F r i n a

dascha  

član od: 31.8.2005

sporočila: 116

17. nov 2007 14:07

Če bi bila na gospodarjevem mestu, bi jim takoj vse vzela, to pa zaradi tega, ker sta se Daša in Biljana z njim prepirali in na vso moč trdili, da ne rabijo živali. Samo nase mislita, nista pa pomislile na druge-mogoče pa drugi hočejo imeti mleko in jajca. Biljani se je samo šlo za to čokolado- naj bi malo pomislila, kaj vse drugi ljudje po svetu nimajo in preživijo, ona pa jamra zaradi ene čokolade, ki je samo 3 mesece ne bo jedla. Adrijana pa je totalno nezrela- da bi skrila dobrine, ki jih gospodar ni hotel dati ma daj si mir... Je tako, kot veter piha- zdaj sovraži Špelo, pol ji je žal da se je tako obnašala, naslednji dan jo spet sovraži.... Ima velike težave z samopodobo. naj se najprej nauči spoštovati sama sebe in nato druge. Špele mi je pa žal, da je morala vse to skoz dati. Poleg Klemna sta ediniva, ki si zaslužita zmagat na kmetiji. dascha Sporočilo je spremenil(a) dascha dne 17. nov 2007 14:07:36 Sporočilo je spremenil(a) dascha dne 17. nov 2007 14:08:48

Roncolino  

17. nov 2007 14:54

Kristina imela sem prav...v dvoboje z Adrijano gre KLEMEN.Dvoboj pa bo v znanju...sploh ne dvomim v zmago klemena,saj ima pratiko v malem prstu :). Roncolino

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti