17. nov 2007 12:04
ProPlus si mane roke: izbor tekmovalcev je za prste polizat. Živeti s tujci pod isto streho, v slabih pogojih, da plane na dan vse temno njihovih značajev.
Se mi pa postavlja vprašanje: kako se bo na obnašanje odzvalo okolje Daše, Biljane in Adrijane, ki so si nakopale največ sramote.
Daša in Biljana sta se pokazali kot dve neumni, prepirljivi, spletkarski in leni baburi.
Adrijana potrebuje pomioč strokovnjaka: po mojem je motena. Ko odide domov, mora živeti s sabo, okolica pa z njo. Res je neznosna.
Sem pa bila šokirana nad odnosom do gospodarja: Daša in Biljana sta se preprirali, čeprav je veterinar potrdil, da gre za mastitis. Saj jih ni kaznoval zaradi mastitisa, zaradi laži in prikrivanja dejanskega stanja. Goflje so regljale, da naj odpeljejo še Lučko, pa kar vse živali (lenobe), nato pa so najurire še Špelo zaradi lenobe.
Prava perla je bil komentar Daše, da se je oslu zlomila podkev. OSel ni podkovan, pa ne loči podkve od kopita. Madona, tistih 3000€, ki jih je dala za silikonske joške, bi morala vložiti v svojo osnovno izobrazbo, silikon so ji pa najbrž vstavili 40 cm više !
F r i n a