Kmetija

Sem hotel napisat nekaj v stilu "......... ja, dragička, veš, Escada ima čisto prav.........." pol pa preberem kaj je dragička napisala. Dodam naj le, da razni člani nadzornih svetov bank in zavarovalnic, pa še česa, ki bi mogli bit zaprti kot člani kriminalne združbe za organiziran kriminal, so cenjeni člani naše komjuniti, tudi kakšnega gantarja, hrovatiča, kramerja in še en kup njih niti sram ni.

Hotli smo kapitalizem, sedaj ga imamo z vsemi kurbami vred.

ežoj
Meni samo ni jasno to: Kaj je narobe z Anjo K. Tomažin ,da se je spustila tako nizko in vodi to bebavo oddajo??!! l e a

Verjetno je tudi ona dobila "mastne" denarce...

Pozdravček!

Nobeni ekstremisti mi niso všeč. Pustimo ljudem, naj delajo po svojem lastnem prepričanju. Ljudje še kaj hujšega delajo za denar, ne samo vodijo Kmetije. Jaz imam na TV daljincu toliko gumbov, s katerimi lahko menjam programe, jo ugasnem... Nihče me ne more prisiliti, da bi gledala stvari, ki mi niso všeč.... Pa še zjutraj se zbudim dobre volje. Nisem jezna na ves svet, če TV prikazuje dogodke, ki niso po mojem okusu. ajda66
Men je škoda časa za te bedarije.Eni služijo na ta način, da mi sedimo za ekrani in gledamo njihove neumnosti.Raje se ta čas usedem za kako knjigo in kaj pametnega odnesem. lp minaa
escada je napisal/a:
Predvsem je pa žalostno to, da otroke vzgaja televizija namesto starši....Me zanima kje so starši takrat ko otrok bulji v TV kljub pozni uri. Escada
ajda66 je napisal/a:
Jaz imam na TV daljincu toliko gumbov, s katerimi lahko menjam programe, jo ugasnem... Nihče me ne more prisiliti, da bi gledala stvari, ki mi niso všeč.... ajda66
Se popolnoma strinjam! Sama Kmetijo pogledam kdaj pa kdaj, mi je fajn za pogledat. Če mi kdaj ne paše, gledam kaj drugega. Lizzie
Živjo! Kmetija je sicer zanimiva, a se veliko preklinja in ni ra vnmo zelo poučna. Pa ne, da vas zdaj grajam, a pač tako je. Jo pa tudi jaz gledam. Najboljše mi je takrat, ko je v živo. **Snoopyka**

**Snoopyka** je napisal/a:
Živjo! Kmetija je sicer zanimiva, a se veliko preklinja in ni ra vnmo zelo poučna. Pa ne, da vas zdaj grajam, a pač tako je. Jo pa tudi jaz gledam. Najboljše mi je takrat, ko je v živo. **Snoopyka**

Si gledala kak slovenski film, ki ga je financiralo Minsitrstvo za kulturo, kjer ne preklinjajo. Mene zelo moti, dejstvo pa je, da je to njihov naravni govor in se ne pretvrjajo. ZAto si tudi zaslužijo ves denar na koncu, ker je treba osramotitev tudi plačati.

F r i n a

Na Kmetiji se dogaja nek zanimiv položaj: veliko se prepirajo, kar je logično, enkrat trdijo, da morajo biti iskreni, če pa je Salome iskrena, je pa moteča. Dogovora se je treba držat, razen takrat, ko se Artur odloči, da to ni potrebno.

Najbolj zanimivo je to, da se npr. Goran ves čas deklerira za mirovnika, pri tem pa ne poseže v spor tako, da bi se končal. Enako vlogo pasivnega opazovalca, ali pa kar navijača so odigrali tudi pri nasilju Arturja, ki je neizpodbiten. Preden so se odvlekli po stopnicah in najbolje je, da se sama zmenita. Zmeraj se naj sami zmenijo, vsak bebo pa ve, da je potrebno posredovanje. Pa saj hočejo ravs, imajo več možnosti, da ostanejo notri.

Artur je odločil, da se SAlome onemogoči branje pratike. Skratka, da se je ovira. V hišo ne bo smela vstopiti, z njo bodo ravnali kot z enim drekom. Salome ime mobing, jasno, da to koristi Arturju, ki v ozadju taktizira.

Danijel se je že v prvem trenutku zavedal, da mu lahko pomaga samo Artur. Če odmislim, d aje vizuelno največje razočaranje, da je en brezhrbteničar, ki posluša hudiča na svoji rami, z Danijelom maniupulira Artur.

LA Toya je zahtevala, da je čokolada njena, ker jo je ona naročila in so ga kupili s cekini vseh. In kjer je tokrat merilo o tem, kako se stvari delijo, kdo krade ?

Zunaj dežuje, zato ne kosijo, boksa za konja pa ne bodo naredili, ker konja nočejo. Mar so pozabili, da jim gospodar daje naloge in da jim to prinaša cekine. Dvomim, da bodo dobili kak cekin, potem pa bodo spet bentili.

Kaj so že napisali v mokri praproti: " Demokracija je tisto, ko lahko dela vsak, kar hoče. " In res delajo, kar se jim zljubi.

F r i n a

Šele sedaj sem opazila, kakšna debata je o tej oddaji. Videla sem je mogoče 5 minut, ko sem bila pred nedavnim doma.

Dejstvo je, da te oddaje ne bi bilo, če ne bi bilo ljudi, ki bi to večer za večerom gledali.

Frina je omenila, da se samo prepirajo. Seveda, nikogar ne zanima življenje družine, prijateljev itd., če živijo v slogi. Halo, sloga je precej "dolgočasna". Kdo bi pa gledal dva, ki sedita na kavču, se držita za roke (bom tu končala), in se pogovarjata, kako srčkanega kužka imata. Nihče! Verjetno bi natolcevali, da kaj takega ni mogoče.

Res ne vem, kako se vam ljubi zapravljat čas z gledanjem te bedarije in seveda vseh ostalih, uvoženih.

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 29.okt 2009 01:00

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti