Polhova mast
| ati zlati je napisal/a: |
| Hofer je imel par mesecev nazaj mazila iz polhove,svizčeve ... masti.ati zlati |
Tudi svizčeva mast je bila omenjena, tako da ne gre za enačenje zverinic ampak za površno branje![]()
.
Polhovo mast so dolenjske babice uporabljale pri vnetju ušes. Se mi pa ne sanja, za kaj bi bila koristna svizčeva mast. A kdo ve?
LP, V.| hedonist je napisal/a: |
| Ker je Hofer malo bolj leva trgovina me ne bi nič čudilo, če bi namesto polšja zapisali svizčeva mast. Sploh če so hoteli podoben komercialni učinek kot Milka. Tako da je povsem neumestna pripomba o površnem branju. hedonist |
Aja, po čem pa to sodiš? Lahko utemeljiš s primeri? Nikakor namreč ne delim tvojega mnenja, pa me zanima, kaj vse sem spregledala.....
Hedonist, vsak po svoje, ampak iz tvojih dveh primerov ne moreš napeljati na bober/svizec/polh/kakršnokoli že mast...... In naša domača solata pač drži vse kaj več kot dan ali dva, pa če verjameš ali ne.
Ne vem, kaj boš rekel na to, da so v H. ENAKI izdelki kot drugje precej cenejši. Ne boš me prepričal, da so rastline, kupljene pri njih (recimo orhideje) x-te kvalitete, glede na to, da so vsaj pol cenejše kot drugje. Samo en primer.
Ti kar ostani v drugih trgovinah, samo nikar ne meči slabe luči na tiste, ki jih ne maraš, ker tvoji argumenti ne zdržijo.
Roba je zjutraj VEDNO urejena, nikili nisem ničesar videla na tleh. KUPCI so tisti, ki vlečejo artikle iz vrečk, mečejo bombone med solato,.....otipavajo sadje, premetavajo,...
O tem, kaj in kje kupim, odločam sama. In znam brati deklaracije, pa ne samo v H., verjemi.
| hedonist je napisal/a: |
| Ker je Hofer malo bolj leva trgovina me ne bi nič čudilo, če bi namesto polšja zapisali svizčeva mast. Sploh če so hoteli podoben komercialni učinek kot Milka. Tako da je povsem neumestna pripomba o površnem branju.LPhedonist |
Iz stavka, navedenega v tvojem prejšnjem postu: "Naka, Jelenčkova tukaj ni govora o svizčevi ampak o polhovi masti. Gre za različni zverinici in ju ne moreš enačiti." sem razbrala, da imaš na sumu Jelenčkovo, ne Hofer (da meša svizce in polhe). Mogoče pa oba površno bereva? ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Tajska rdeča curry pasta

Kruhove kroglice