Oh slovenščina

Zakaj te briljantne zadevice ne morem shraniti v beležko? Veš čas mi javlja napako.

lp

cervus

Poskusi s copy - paste. Če ne bo šlo, ti bom pa link poslala, našla sem na fb, pri eni moji prijateljici.

mamamia

Saj sem c/p, brez skrbi . Ampak glede na to, kolk sem furjasta, je dobro, da imam spravljenega vsaj na treh mestih . In se mi je zdelo nobel, da bi bil še v beležki ;-)).

lp

cervus

Ljubljana: Lđubalđana.

Vanja

Hja, takole napisano je res (pre)zakomplicirano. Če bi me kdo takole začel učiti jezika, ga nikoli ne bi znala. Najbrž imajo otroci v šoli ravno zato pri predmetu slovenski jezik, toliko težav.  A, to še ne pomeni, da ne znajo slovensko govorit ali pisat.

lp

http://zaspancki.si/

Grem pisat.

Znam pisati.

Mygrace

A to še ne pomeni, da to tudi delamo.

lp

cervus

No ja, če bi bila žleht, bi napisala pripombo, da lahko vsaj ena Vanjatajšek, ki je izdala knjigo, napiše nekaj v pravilni slovenščini....če je že govora o tej, oh, slovenščini...

(ena črka pa toliko iztočnic press)

Mygrace

Uporaba pogojnika v zgornjem postu je popolnoma odveč.

Vendelina jr.

Za gornja 2 posta:

rosie

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti