27. sep 2007 14:11
,,,pozno a iz srca!!! Vse naj naj ti želim!!! biba
27. sep 2007 14:11
,,,pozno a iz srca!!! Vse naj naj ti želim!!! biba
27. sep 2007 17:06
Sem na obisku, pa bom sedaj še jaz napisala, ker vem, da ji je to všeč, čeprav sem Rokerci že davno v živo voščila: vse najboljše in da bi bila zdrava in srečna! Lep pozdrav pa namenjam vsem! vilca_
20. sep 2008 18:48
Ja, seveda, leto je naokrog in spet praznuje. Danes je eno leto starejša in pametnejša (tole zadnje bi vsaj morala bit - ampak malce dvomim). ![]()
Draga Rokerca, ti želim čim manj sekiranja, ogrooooooooooooooomno lepih trenutkov in velikoooooooo volje za učenje! ![]()
![]()
![]()
![]()

cervus
Sporočilo je spremenil(a) elaphus dne 20. sep 2008 22:26:59
20. sep 2008 18:59
Vse najboljše ter veliko uspeha v šoli ti želim in da bi te mami ubogala.
20. sep 2008 19:32
No, naj ti bo še eno voščilo tule za povrh. Pa fino žuriraj (saj , saj, saj se dogaja zdaj, a ne?). pamet pa itak pride z leti. Bolj ali manj. ![]()
![]()
![]()
![]()
(ša skoz črne špegle poglej, da bo torta taprava)
20. sep 2008 19:54
Vse najtalepšeše v živleji, rokerca! http://www.youtube.com/watch?v=Mwos1Dxc_iI tumpika
20. sep 2008 20:20
Tudi jaz ti želim vse najboljše na vseh področjih ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
20. sep 2008 21:11
Vse najboljše Rokerca ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
20. sep 2008 21:42
Vse najboljše, mega žur, dobre ocene, lepo mladost - izkoristi jo! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ko pa imam že priložnost, ti mimo tvoje mame svetujem (iz svojih izkušenj), raje piercing kot tatu
![]()
![]()
![]()
Uživaj!
20. sep 2008 22:25
Rokerca, tudi jaz ti privoščim vse, kar ti pri teh letih pripada - smeha, žurov, dobrih ocen (kakšno bolj švoh se ja spregleda), razumevajočo mamo in kakšnega fajn poba...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.....aja, pa še veliko dobrega rocka![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ržen sendvič s kajžarsko klobaso

Hempy polenta