Marsikdo ima težave z želodčno kislino. Ali mogoče veste, katera živila so kisla in katera bazična?
Lp
zoja1
Marsikdo ima težave z želodčno kislino. Ali mogoče veste, katera živila so kisla in katera bazična?
Lp
zoja1
Kakšnega paradižnika? Jaz lahko surovega pojem, koliko hočem, pa nimam problema s kislino, še pa kuhanega samo poskusim, pa je že katastrofa tu. Peče kot hudič in imam občutek, da mi vso kislino iz želodca dvigne v grlo. Prav tako kuhane kakršne koli klobase, tudi hrenovke. Pa nobena druga hrana mi ne škodi več.
Mislim, da mora vsak sam vedeti, kaj mu povzroča kislino. Enim kava, drugim jogurt, moji prijateljici neolupljeno jabolko, meni pa kot sem napisala. Tu ne pomagajo mnenja drugih, ker vso ostalo mogočo in nemogočo hrano lahko pojem, pa mi nič ni. Tudi močno začinjeno z dosti čilija lahko pridno popapam.
KyaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Beljakovi vetrci s kremnim polnilom

Jagodni cmoki z makovim sladoledom