Na višinah nad 700 metri gobe rastejo kot nore. Kako je kaj po nižinah?
as1
Na višinah nad 700 metri gobe rastejo kot nore. Kako je kaj po nižinah?
as1
9. sep 2007 18:02
Niže jo od 700 m, so gobe že ozdravljene
F r i n a
9. sep 2007 18:25
............ bomo pogledal vida u.
9. sep 2007 18:58
Mrtvaške trobente rastejo, sem jih danes nabrala........................ rimljanka
9. sep 2007 19:00
Gobe rastejo kot nore ja... pri nas že kar po šivih pokamo od njih Lep dan in veliko se smejte
9. sep 2007 19:01
rimljanka - kaj črne trobente??? hudo, pa saj to pobiramo ponavadi novembra čisto na koncu vseh gob... simona84 ti pa tiho, sem rekla da pošlji še v ljubljanski konec, kjer je praznina v hosti...
9. sep 2007 19:05
Mi pa smo poleg jurčkov danes nabrali že sirovke, ki so tudi, mislim, po navadi bolj pozne... Kristalka
9. sep 2007 19:40
Majamarko, potolaži se: na mojem placu črnih trobent še ni (ali pa so mi jih že pobrali ), sirovke sem pa nabirala že pred enim tednom - so bile kar dobre, hehe...
Lp
cervus
9. sep 2007 19:51
elaphus - pomoje ti jih je rimljanka že vse pobrala:) jaz bi tudi sirovke ali pa golobice na žaru...smrk, pa nič užitnega v naši hosti, sem bila prej s kužiko v gozdu...
9. sep 2007 19:57
Nisem, nisem, sem bila na svojem prostoru, se elaphus še sanja ne, kje je................................Tu, doma, v mojih krajih. rimljanka
9. sep 2007 21:29
Majamarko pridi v te konce od koder si včasih bila,tu jih je dosti:) leni1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Raca z rezanci na azijski način
Panakota z belo čokolado in penino