Računalnik??? na pomoč!

baška  

član od: 24.3.2008

sporočila: 221

20. maj 2009 9:35

Jaz na to šolo ne bi šla. Je predraga, ima predavanja vsakih 14 dni, kar je absolutno predolgo. Predavanja bi morala biti 1x do 2x na teden, če se hočeš kaj naučiti. Najprej ti ponujajo 24 urno pomoč, kar se sliši super. Ko pa hočeš to izvest, pa ni tako: če si dopoldan v službi, se popoldan ali proti večeru vsedeš za računalnik, da bi delal. Če ti ne gre, bi poklical inštruktorja, ki ima ob večerih predavanja cca od 6. do 22. ure, takrat nima časa, potem pa se spi. Še druge stvari so, ki me motijo. Boljše se je pozanimati še pri drugih ponudnikih in primerjati z njimi. lp. baška

mizarka  

član od: 24.5.2006

sporočila: 988

20. maj 2009 13:24

Ja tudi mene tole moti, pa še precej strogo sta mi delovala možaka, ki sta prišla tole predstaviti. Sta rekla, da se moram takoj odločiti DA ali NE, da ne morejo čakati.Pa sem jima malo razložila kako deluje zadeva med kupcem in prodajalcem pa sta kar malo blentavo gledala.

lp.

mizarka

evagirl  

član od: 4.10.2007

sporočila: 276

20. maj 2009 13:26

Jst bi pa na tvojem mestu ar poklicala na servis in vprašala,če ti lahko dajo kakšno idejo kaj bi lahko bilo narobe,preden ga odneseš tja.Al pa na kakšen bolj računalniški furum vprašaš. evagirl

gasperp  

član od: 21.1.2007

sporočila: 86

21. maj 2009 23:22

Jest sm bil na Accessu v Ljubljani na B2 firmi in so res zakon. Predavanja z vajami so bila 5 dni zapored po 4 ure. Stalno lahko sprašuješ in ti z veseljem odgovorijo. Sedaj imam na voljo še eno leto brezplačne uporabe spletnega učenja. Drugače pa lahko kadarkoli pošljem mail predavatelju in v kratkem času odgovori. Na nadaljevalni tečaj bom odšel tudi k njim. www.b2.eu gasperp Sporočilo je spremenil(a) gasperp dne 21. 2009 23:24

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti