Dobra, stara slovenska kuharica
upam da nebom kregan,ker sem tukaj odprl novo temo ?!
Na netu sem zasledil program če lahko temu rečem ki se imenuje Dobra, stara Slovenska Kuharica.
Nikakor neznam tega odpret oin me zanima če je že kdo slučajno to probal ?
lep dan
P.S. http://users.volja.net/savel/slovenskakuharica/kuhar
LARYS
Vsaka crka ima v okviru nastete recepte. Samo kliknes na ime recepta in se odpre! Vsaj meni se. Potem lahko seveda copy-paste v Word in imas shranjeno!
Srecno

Jerneja USA
član od 20061056 sporočil
kak dobro,.....

titta
Meni v Firefoxu receptov ne odpre, v Explorerju pa (če je slučajno v tem težava tudi pri tebi).
Cornellia
član od 200517892 sporočil
Ja, moraš kurzor premakniti na mesto, kjer se pokaže roka; če je žlica, se ne odpre. V Explorerju je tako.

rimljanka
Če želite pokukati v Varčno kuharico - Stare slovenske jedi iz leta 1915, naj mi na ZS pusti svoj e-mail. Pošljem priponko. Zanimiva knjiga!
LP!
Nelly
Živ,
tako kot je napisala rimljanka. Moraš videt roko, ne žlico in potem klikneš. Pri meni dela.
LP,
Pija.
Pingvin
| Nelly je napisal/a: |
Če želite pokukati v Varčno kuharico - Stare slovenske jedi iz leta 1915, naj mi na ZS pusti svoj e-mail. Pošljem priponko. Zanimiva knjiga! LP!
Nelly |
irena jakin
član od 20052053 sporočil
Ta stran ne dela. Jaz jo imam shranjeno v "favourits", pa mi je do sedaj vedno delala. Sem pa zdajle šla preverit, pa mi napiše "not found", tako da....lahko so to iz neta izbrisali.
Jelenckova

meni enako kor Jelenckovi
reza
član od 20022740 sporočil
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma!
Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Število sporočil: 12, prikazujem sporočila od 1 do 10
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.