Spet so me zasrbeli podplati in rada bi odpotovala. Gledam ponudbe in najbolj se mi dopadejo tiste od tur. agencij : Gulet, Intelekta in Palma. Zdaj pa vas prosim, če mi lahko poveste vaše izkušnje s temi agencijami. Hvala za odgovore.
nana1
Spet so me zasrbeli podplati in rada bi odpotovala. Gledam ponudbe in najbolj se mi dopadejo tiste od tur. agencij : Gulet, Intelekta in Palma. Zdaj pa vas prosim, če mi lahko poveste vaše izkušnje s temi agencijami. Hvala za odgovore.
nana1
Naj mi bo oproščen kanček ( no, pa mal več ) žlehtnobe: a vi greste na potovanje, da vas vidijo kolk ste lepo zriktani, da primerjate svojo zriktanost z sopotniki ali je kakšen drug razlog? Če grem nekam ( recimo ), za deset dni, mi je eno figo mar kaj si bo kakšna jesen mislila o tem, da me vidi v isti trenerki vseh deset dni ( če jo vidim, da me opazuje, bom ji jezika kazal ). Tistih deset ( po želji, odvisno od potenja tudi pet ) gat in spodnjih majc, in recimo 4 - 5 zgornjih ( zunanjih ) majc, skupaj z zobno pasto in krtačo ( pa ker ste ženske, recim s še kašno rečjo zraven ), bom že spakiral v najmanjši možen " kovček " in se smejal kozamurniku in jeseni ki vlačijo cele kufre nepotrebne krame.
Torej: sam najbolj nujno se nese na pot. Če ste tiste sorte, da ste tolk umazani in se tuširate petkrat na dan in za brisanje rabite zmeraj novo brisačo, sedite lepo doma in bodite lepe in čiste, potujejo naj tisti, ki imajo druge cilje s potovanji.
ežojEžoj
.
Jaz sem bila lani prav ponosna sama nase kako sem lani spakirala tako malo stvari za na morje, da nam ni bilo treba montane monitrat na streho, tako kot prejšnja leta. Pa bom letos še manj vzela s sabo, ker smo eno torbo cunj, ki jih sploh nismo oblekli nazaj pripeljali. Sploh mi ni jasno kaj vse sem prejšnja leta vlekla s sabo, da je bilo toliko prtljage.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)

Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom