Ocvrtki s sirom in salso verde
jožaa, zakaj se pa ti tako dereš na vse nas tu? Saj te bomo razumeli tudi brez kričanja.
Mamamia
mamamiaEj, jožaa, pa se, dereš namreč, ko pišeš z velikimi črkami ![]()
Zanima me tudi, kaj v tako dobri, domači juhi, z vsemi začimbami, dela vegeta? A ni to za takrat, ko ne znaš skuhat okusno, pa se malo "prešvercaš"? Vsaj tako so mene naučili stari starši, krepko nazaj v prejšnjem stoletju.
lp![]()
Veliko zelenjave v zmernih količinah? Me spominja na tisto: Počasi sem hitel domov.
To pisanje znova dokazuje, da o okusih ni za razpravljati.
Moj sorodnik tudi trdi, da je najboljša juhica iz bočnika in zelenjave, brez kosti. Jaz jo moram skuhati iz mesa in kosti in zelenjave in brez vegete. Iz bočnika pri nas kuhamo golaž. Se opravičujem, če sem že to napisala. Sem bila en teden brez neta, na prisilnem dopustu. Dragi frendici sporočam, da mi še vedno ne dela e-pošta. Sicer pa je vse ok. Sori, ker sem malo nasmetila. Sila kola lomi.![]()
![]()
![]()
naor
Ma odkrito povem, da ne poznam nikogar, ki bi vegeto sploh uporabljal, kaj šele dajal v juho, v kateri je dovolj dobrega.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ocvrtki s sirom in salso verde

Curry riž s tofujem